Melo ve Riera, antrenmana çıkmadı

/ Kaynak: AA
- Güncelleme:
Melo ve Riera, antrenmana çıkmadı

Spor Haberleri  / AA

Galatasaray'ın dün yaptığı antrenmanda kavga eden Melo ile Riera, bugünkü çalışmaya katılmadı. Terim, ikiliyi Manisapor kadrosuna almadı.

nbsp;Sarı-kırmızılı takımın Manisaspor maçı hazırlıkları kapsamında sabah yaptığı antrenman başlarken, dünkü kavganın ardından durumları henüz kesinleşmeyen iki oyuncunun çalışmada yer almamaları dikkati çekti. nbsp; nbsp;

FATİH TERİM KONUYA NOKTAYI KOYDU!..
;
Terim Melo ve Riara'nın kavgasından sonra basın açıklaması yaptı. 
Terim'den kesik yediler nbsp;

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, dün yapılan antrenmanda ve soyunma odasında kavga eden futbolcular Felipe Melo ile Albert Riera'nın durumlarına açıklık getirirken, bu oyuncuların takımla birlikteliklerinin önümüzdeki günlerde kesinleşeceğini söyledi. Sarı-kırmızılı takımın Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yaptığı antrenman sırasında medya mensuplarına açıklamada bulunan Fatih Terim, yaşanan olay nedeniyle Melo ve Riera'nın ceza alacağını aktarırken, "İkisi de bizimle Manisaspor maçına gelmeyecekler. Antrenmana çıkmayacaklar. Gereken para cezaları da verilecek. Ancak, şampiyonluk yürüyüşünde, bizce en önemli konu budur, bizimle beraber olup olmayacaklarına önümüzdeki günlerde karar vereceğim. Buna layık olup olmayacaklarına, şampiyonluk yürüyüşünde bizimle beraber olup olmayacaklarına karar vereceğim" diye konuştu. nbsp;
nbsp; Yaşanan olayı görmezden gelmelerinin ve sessiz kalmalarının mümkün olmadığının altını çizen tecrübeli teknik adam, "Muhakkak ikisi de ceza alacaktır. Galatasaray'ın bir disiplin talimatı var. Bundan önce de, Galatasaray'ın bazı değerleri vardır. Bu değerlere yaklaşımı doğru olmayan herkes disiplin cezasına çarptırılır. Hatta ben dünden itibaren profesyonel arkadaşlara talimat verdim. Kontratları doğrultusunda olabilecek en yüksek cezaların verilmesi konusunda yönetimimize ricada bulundum. Bizimle antrenmana çıkmayacaklar. Diğer sahada çalışacaklar" ifadelerini kullandı. 

 

Spor
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...