Riera'yı görecekler

/ Kaynak: OZEL
Riera'yı görecekler

FUTBOL Haberleri  / OZEL

Artık hiçbir bahanesinin kalmadığını söyleyen tecrübeli futbolcu, "Eleştirilerin farkındayım. Ancak daha iyi şeyler yapabileceğimi de biliyorum. Rekabetten çekinmiyorum" dedi

G.Saray'ın geçtiğimiz sezon en çok eleştirilen ismi Albert Riera, yeni sezon öncesi iddialı mesajlar verdi. TÜRKİYE'ye verdiği röportajda beklentilerin altında kaldığının farkında olduğunu söyleyen İspanyol futbolcu, "Eleştirilerin farkındayım. Ancak daha iyi şeyler yapabileceğimin de farkındayım" dedi. Geçmişe takılan birisi olmadığını söyleyen İspanyol oyuncu, "Yeni sezonda takımıma elimden gelen yardımı yapacağım. Albert Riera'nın neler yapabileceğini herkes görecek. Fatih Terim beni isteyerek getirdi. Ben de isteyerek geldim. Geçen sene geldiğimde lig başlamıştı ve tam anlamıyla zaman bulamadım. Şimdi şehri, ligi, arkadaşlarımı tanıyorum. Hiçbir bahanem yok. Hazırlık kampını iyi geçiriyorum ki geçen sene böyle bir kamp yaşamamıştım. Bu sene her şey daha farklı olacak" diye konuştu. REKABETTEN KORKMUYORUM Riera, Emre Çolak ve Culio'nun bulunduğu sol kanata son olarak Amrabat'ın da alınmasıyla ilgili olarak, "Amrabat dahil kimin geldiği, kimin gittiği çok önemli değil. Benim için önemli olan işimi en iyi şekilde yapmak ve buna konsantre olmak. Daha önce oynadığım takımlarda da farklı pozisyonlarda görev aldım. Hocamın ihtiyacı olursa sol bekte de oynarım. Bu konuda zorlanacağımı düşünmüyorum" şeklinde konuştu. G.Saray'ın uzun zamandır Şampiyonlar Ligi'nde oynamadığını bu durumun futbolcular olarak kendilerini daha fazla motive ettiğini dile getiren İspanyol yıldız, "Takım olarak Şampiyonlar Ligi'nin başlamasını büyük bir sabırsızlıkla bekliyoruz. 'Şampiyonlar Ligi'nde şampiyon olacağız' demek hayal olur. Ama iyi bir takıma sahibiz ve iyi bir teknik ekibimiz var" ifadelerini kullandı.MELO İLE KAVGAM ABARTILDI Röportaj sırasında Riera'ya, Melo ile olan kavgasını hatırlattığımızda ise soğuk rüzgârlar esti. Bu durumun her takımda yaşanabilecek bir olay olduğunu vurgulayan tecrübeli oyuncu, "Bence bu olay çok abartıldı. Her takımda, her futbolcu arasında yaşanabilir. Benim için geride kaldı. Melo'nun takımda kalıp kalmamasıyla ilgili bir yorum yapamam. Melo çok önemli bir futbolcu ama şu an için aramıza katılmış değil. Katıldıktan sonra yorum yapabilirim ama şu an aramızda değil" dedi. Fatih Terim'i G.Saray'dan önce de tanıdığını söyleyen İspanyol futbolcu, "Dünyada isim yapmış bir teknik direktör. İspanya Milli Takımı'nda ona karşı da oynamıştım. Çok karakterli, futbolcusundan ne istediğini açıkça söyleyen bir antrenör. Her geçen gün ondan çok şeyler öğreniyorum" ifadelerini kullandı.

FUTBOL
Kaynak: OZEL
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...