HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Suriye Türkiye sınırında şiddetli çatışma

/ Kaynak: İHA
Suriye Türkiye sınırında şiddetli çatışma

DÜNYA Haberleri  / İHA

Türkiye sınırına yakın bölgelerde Suriye ordu birlikleri ile muhalifler arasında çatışmalar aralıklarla sürerken, helikopterler keşif uçuşu yaptıktan sonra füze ile bomba atıyor.

Halep'in Azez ilçesinde Suriye ordu birlikleri ile muhalifler arasında çatışmalar aralıklarla sürerken, kendin bazı noktalarından dumanlar yükseliyor. Suriye helikopterleri, Azez ilçesinin üzerinde keşif uçuşu yaparken, zaman zaman muhaliflerin üzerine helikopterden füze ve bomba atıyor. 3 günde Suriye'deki çatışmalarda yaralanarak Kilis 'e getirilen 26 kişiden 2'si hayatını kaybetti

##tgvideo##

3 günde Suriye'de çatışmalarda yaralanan Muhammed Ayşe., Talip Hemo., Abdulselam Zeydan., İsmail Nebhem., Mehmet Yaşar Aslanhan., F. U.K., Beyene Useme Kaddur., Mustafa Hallak., Useme Kaddur., Mahmut Seyit Ali., M.E., Hüseyin Abdullah., Abdülkerim Reslen., Osman Sado., M.Ö., Muhammet Silo., Sami Yusuf., Hasan Diyab., Esad İsmail Sağda., Nasım Halebi., Abdulselam Faniz., M.Ö., Esad Abdullatif., Muhammed Serkan., Muhammed Mahfuz., İmen Muhammed Abbut ile Enes El Hamandos yaralı olarak Kilis Devlet Hastanesi'ne getirildi. 26 yaralıdan İmen Muhammed Abbut ile Enes El Hamandos yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

DÜNYA
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...