Elmander'i oynatmayın!

- Güncelleme:
Elmander'i oynatmayın!

FUTBOL Haberleri

Galatasaray, sağ ayağında ağrıları bulunan İsveçli yıldız için milli takım doktorlarıyla görüşerek riske edilmemesi ricasında bulundu.

Galatasaray'dan İsveç Milli Takımı'na Elmander notası! Geçen sezon şampiyonluğun kazanıldığı Fenerbahçe maçında sağ ayak tarak kemiği kırılan ve doktorların "En az 1,5 ay topa dokunamaz" raporu vermesine rağmen tam hazır olmadan EURO 2012'de forma giyen İsveçli golcünün, bir türlü eski sağlığına kavuşaması teknik heyeti harekete geçirdi. Ağrılarından şikayetçi olması üzerine Eskişehirspor maçında dinlendirilen Elmander için İsveç Milli Takımı'nın sağlık ekibiyle bir görüşme yapan Galatasaraylı doktorlar, yıldız futbolcunun riske edilmemesi konusunda uyarıda bulunarak açıkça "Oynatılmamalı" ifadelerini kullandı. nbsp;


FAROE'YE YOK, ALMANYA BELKİ
Avrupa Şampiyonası sırasında sarı-kırmızılı kulübün sağlık kuruluyla sürekli temas halinde olarak karşılıklı fikir alışverişinde bulunan İsveç Milli Takımı'nın doktorları, Elmander'in rehabilitasyon sürecinin devamı konusunda karar alarak, durumu Teknik Direktör Erik Hamren'le paylaştı. Hamren, önceki gün düzenlediği basın toplantısında Elmander'e, cuma günü oynayacakları Faroe Adaları maçında görev vermeyeceğini açıklarken, 16 Ekim'de karşılaşacakları zorlu Almanya karşılaşması öncesinde ise yıldız futbolcunun durumuna göre hareket edeceklerini söyledi. Elmander'in Almanya maçında da büyük ihtimalle oynamayacağı ileri sürüldü.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...