90 sene birbirinden ayrılmayan ikizler

90 sene birbirinden ayrılmayan ikizler

DÜNYA Haberleri

İkiz dediğin böyle olur. 90 senedir birlikteler, halen aynı evde yaşıyorlar.

İngiltere'de tek yumurta ikizleri Albert ve Fred Trethewey, 45 dakika arayla dünyaya nbsp;geldiler ama o zamandan bu yana neredeyse tüm hayatları birlikte geçti. 90 senedir nbsp;birlikte olan ikizler halen aynı evde yaşıyorlar.


Bunlar aynı okullara gittiler, bir futbol takımında her ikisi orta sahada top nbsp;koşturdu, hava kuvvetlerine birlikte katıldılar. Şimdi ayrılmaz ikizler 90. nbsp;yaşlarını da paylaştıkları aynı evde kutladılar. Albert, "Hayatta hep aynı şeyleri yaptık. Aramızda çok az fark var. 90 senedir nbsp;birlikteyiz. İkizler bunun içindir" diye konuştu. Fred de, "Birbirimize sahip nbsp;olduğumuz için şanslıyız. İkiz olmak harika bir şey. Kendinizi hiç yalnız nbsp;hissetmiyorsunuz" dedi.


Cornwall'da yaşayan ikizler 4 Aralık 1922'de dünyaya gelmişler. Albert, "Bir kavgaya nbsp;karıştığımız zaman, mutlaka yardıma gelecek birinin olacağını bilirdik" şeklinde nbsp;konuştu. nbsp;


İkizler hep aynı hastalıkları geçirmiş, her ikisi de dizinden ameliyat olmuş. nbsp;




UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...