HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

İhlas Aktif İnsan yeniden yayında

Kaynak: OZEL
İhlas Aktif İnsan yeniden yayında

KÜLTÜR - SANAT Haberleri  / OZEL

DERGİNİN Ağustos 2012 sayısında, Kurtlar Vadisi dizisinde Mete Bey rolünü başarıyla canlandıran Recep Cinisli ile yapılan mülakata geniş yer veriliyor.





İlk olarak 1985 yılında yayınlanmaya başlayan Aktif İnsan dergisi uzun bir aradan sonra yeniden yayınlanmaya başladı. İhlas Pazarlama'nın kurumsal iletişim dergisinin Ağustos 2012 sayısı, röportaj, sohbet, eğitim, magazin, edebiyat ve sanat ağırlıklı olarak çıktı.

##tgvideo##

nbsp;Dergideki en dikkat çekici konulardan biri de Kurtlar Vadisi dizisinde Mete Bey rolünü başarıyla canlandıran Recep Cinisli ile sinema üzerine yapılan röportaj. Aktif İnsan'ın sorularını cevaplandıran Cinisli, Erzurum'da başlayan ve İstanbul'a uzanan sinema ve dizi oyunculuğu serüvenini gayet samimi bir üslupla anlatıyor.
Genel Müdür Abdullah Turalı'nın, "Biz büyük bir aileyiz" başlıklı takdim yazısıyla çıkan dergide, Ethem Mahmut Ziya'nın eski ramazanları anlatan "…Rağmen", Osman Ünlü Hoca'nın "Ticarette gaye, kâr etmektir" yazıları dikkat çekiyor.
Kanal 7 Haber Dairesi Başkanı Nazmiye Yılmaz ve İndus Danışmanlık'tan M. Efsun Yüksel ile yapılan mülakatların da yer aldığı Aktif İnsan'da, Muhammed Geylani, "Sosyal medyada hedeflerimiz büyük" diyor. Psikiyatrist Dr. Ayhan Akcan, "Satış personeli ve sahip olmaları beklenen yetkinlikler" konusunu ele alırken, Beslenme Uzmanı Dyt. Bahattin Arslan ise uyarıyor: "Kahvaltıya dikkat…"
Her sayıda bir bayi veya bir ofisin tanıtılacağı belirtilen derginin bu sayısındaki, "Sakarya'da sistem tıkır tıkır işliyor" başlıklı bölümde İhlas Pazarlama Sakarya Bayi Müdürü Çetin Paksoy, çalışmalarını anlatıyor ve Sakarya İhlas Pazarlama personelinin aktivitelerine geniş yer veriliyor.
Mustafa Atik'in, "Bu muhabbet bitmez", Doğuş Bektaş'ın, "İhlas Pazarlama'nın dünyada eşi yok" başlıklı yazılarının yanı sıra Aktif İnsan'ın yeni sayısında Resul İzmirli, İsmail Kapan ve Metiner Sezer imzaları dikkat çekiyor.
Adına lâyık bir muhtevayla oldukça renkli ve hareketli olarak yeniden yayın hayatına başlayan Aktif İnsan dergisinin kısa bir süre sonra www.aktif-insan.com web adresinden de okunabileceği, verilen bilgiler arasında.

KÜLTÜR - SANAT
Kaynak: OZEL
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...