HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Yanal: Oyunda ritm yakalayamadık

/ Kaynak: AA
Yanal: Oyunda ritm yakalayamadık

FUTBOL Haberleri  / AA

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, ''Rakibimize karşı iki kez öne geçmemize rağmen bir puan aldık'' dedi.

Yanal, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, Eskişehirspor'un Kasımpaşa karşısında skor olarak iki kez öne geçmesine rağmen maçı üç puana çeviremediğini kaydetti. Kasımpaşa'nın maç boyunca Eskişehirspor'u geriden takip ettiğini ifade eden Yanal, şöyle konuştu: ''Rakibimizle puanları paylaştık. Oyunun ritmini uzun süre yakalayamadık. Bütün takım oyuncuları ritimden uzaktı. Rakibimize karşı iki kez öne geçmemize rağmen bir puan aldık. İyi bir takıma karşı oynadık. Oyun disiplininden kopmayan bir rakibimiz vardı. Son iki deplasmanda galip gelmişlerdi. Bizim takımımızın ritmi daha yüksek olmalıdır. Bu oyun bir daha böyle oynamamak adına referans olmalıdır.'' Eskişehirsporlu futbolcu Burhan Eşer de takımının maça istediği gibi başlayamadığını ve Kasımpaşa karşısından bir puan aldıklarını bildirdi. Dede ise Eskişehirspor'un Kasımpaşa gibi organize bir takım karşısında iyi bir performans sergileyemediği belirtti.
-Kasımpaşa cephesi-
Kasımpaşa Teknik Direktörü Şota Arveladze de kendisinin beklediği gibi bir maç olduğunu anlattı. Eskişehirspor'un topla oynayan ve topa sahip olan bir ekibe sahip olduğunu vurgulayan Arveladze, şunları söyledi: ''Bu hafta iyi çalıştık. Rakibi topla oynatmadık. İkinci yarıda, rakibin pas trafiğine izin vermedik. Kamara'nın ilk golünden sonra biz de Eskişehirspor'a karşılık verdik. İki güzel gol attık. Bir puan aldık, sonuçtan mutlu değilim. Ancak maçıda kaybedebilirdik. Güzel bir oyunla buradan puanla ayrılıyoruz.'' Kasımpaşalı futbolcu Adem Büyük de iki kaliteli takımın mücadelesinin beraberlikle sonuçlandığını ve deplasmanda aldıkları bir puanın sevindirici olduğuna değindi. Mora da Eskişehirspor karşısından attıkları iki golün ardından aldıkları bir puanın verdiği mutluluğu dile getirdi.

FUTBOL
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...