HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Yeni Emre Meireles

Kaynak:
Yeni Emre Meireles

FUTBOL Haberleri  / 

Takıma takviye yapmak isteyen F.Bahçe, nihayet aradığı oyuncuda son noktayı koydu ve Chelsea'nin Portekizli ön liberosu Meireles'le her konuda anlaşmaya vardı.

F.Bahçe'de yılan hikayesine dönen orta saha transferi mutlu sonla bitti. Uzun süre Tino Costa'nın peşinden koşan, sonrasında Chelsa'nin Nijeryalı yıldızı Essien'e kanca atan F.Bahçe'nin yeni Emre'si Portekizli Raul Meireles oldu. 29 yaşındaki yıldız ile daha önce anlaşmaya varan sarı-lacivertliler, Chelsea'den Essien'i istemiş, ancak Nijeryalı Real Madrid'e kiralanınca Meireles'te karar kılmıştı. F.Bahçe, Meireles'le görüşmelere başladığını dün sabah saatlerinde borsaya bildirirken, transferin bittiğine dair resmi açıklama gece yarısına yakın saatlerde geldi. Sağlık kontrolünden geçip imza attıktan sonra sarı-lacivertli formayı sırtına geçiren Meireles, FB TV'de canlı yayına katıldı. F.Bahçe ile 4 yıllık sözleşme imzalayan Portekizli sarı-lacivertli formayla sahaya çıkmak için sabırsızlandığını söylerken iddialı açıklamalar yaptı.

BÜTÜN KUPALARI İSTİYORUM
Konuşmayı fazla sevmediğini söyleyen Meireles, "Ben sahada konuşmayı tercih ederim" derken F.Bahçe'nin teklifini düşünmeden kabul ettiğini vurguladı. F.Bahçe'nin Chelsea, Porto gibi dünya çapında bir kulüp olduğunu ifade eden Portekizli, "Kuyt bana kulübü anlattı ama buna ihtiyacım yoktu. Eşim futboldan çok anlamaz. Ona Türkiye'nin en büyüğüne gidiyorum dediğimde tamam dedi. Özetle bu teklifi kabul etmem çok kolay oldu" yorumunu yaptı. Kişisel başarıdan ziyade takımın kazanmasıyla ilgilendiğini söyleyen Meireles, "Çok çalışacağıma dair söz veriyorum. Buraya mücadele ettiğimiz tüm kulvarlarda şampiyonluk kazanmak için geldim" diye konuştu. Milli takımdaki ilk golünü Türkiye'ye atan ve kariyerinde hiç kırmızı kart görmeyen Portekizli, F.Bahçe'de 14 numaralı formayı giyecek.

KIRMIZISI YOK nbsp;
Emre Belözoğlu gibi orta sahanın her yerinde görev yapan ve oyunu iki taraflı oynayabilen Meireles'in ilginç bir özelliği futbol hayatı boyunca hiç kırmızı kart görmemiş olması. Geçen sezon Chelsea'nin Şampiyonlar Ligi şampiyonluğuna ulaşmasında büyük katkı sağlayan Portekizli'nin bugüne kadar çıktığı 353 lig maçında 31 golü, 43 de asisti bulunuyor. nbsp;

MEİRELES'İN KÜNYESİ
Adı: Raul Jose Trindade Meireles
Ülke: Portekiz
D.Tarihi:17 Mart 1983
Boy: 1.79
Kilo: 65
Mevkii: Orta saha
Milli takım: 62 maç, 8 gol
Kulüpler: Desportivo Aves (2), Boavista (1), Porto (6), Liverpool (1), Chelsea (1)
Başarıları: Porto - 4 Portekiz Lig şampiyonluğu, 4 Portekiz Süper Kupası, 3 Portekiz Kupası (1), Chelsea - 1 Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu, 1 FA Cup (Chelsea)

Yeni Emre Meireles





Yeni Emre MeirelesKOCAMAN nbsp;KEYİFLİ nbsp;
Uzun süredir istediği orta saha transferinin gerçekleşmesiyle yüzü gülen Aykut Kocaman, Meireles'le kısa bir sohbet gerçekleştirdi. Portekizli yıldızı "Hoş geldin" diyen Kocaman, takımın yapısı ve taraftar hakkında bilgi verdi. Meireles dün gece geç saatlerde özel bir uçakla Türkiye'den ayrıldı.


KUYT'IN DÖVMELİ ARKADAŞI
F.Bahçe'nin son transferi Portekizli yıldız Raul Meireles saha içindeki başarılı performansının yanı sıra özel yaşantısıyla da dikkat çeken bir isim. Liverpool'da Kuyt'a 1 sene takım arkadaşlığı yapan nbsp;Meireles tam bir dövme hastası. Boaavista'da masör olan babasının isteğiyle henüz 7 yaşında futbola başlayan Portekizlinin bir diğer zevki ise moda. nbsp;


ZİEGLER SÜRPRİZİ
F.Bahçe transfere doymuyor. Meireles'i Avrupa kadrosuna yetiştiren sarı-lacivertliler, şimdi de süpriz bir atak için harekete geçti. Aykut Kocaman, geçen sezonki gözdesi Reto Ziegler'in kadroya katılmasını istedi. Kocaman'ın bu talebi üzerine Ziegler için F.Bahçe yönetimi bugün görüşmelere başlayacak.

FUTBOL
Kaynak:
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...