HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

7 ameliyatla şifa umudu

Kaynak:
7 ameliyatla şifa umudu

DÜNYA Haberleri  / 

ABD'de Katie Renfroe isimli 4 yaşındaki kızda doğuştan genetik bir bozukluk sonucu yüzünde, yanaklarında anormal şişlikler var. Arka arkaya 7 ameliyatla kızın durumu düzeltilmeye çalışılacak.

Katie Renfroe'da daha doğumundan önce megalensefali (beynin normalden büyük olması) tespit edildi. Ultrasonda bebeğin kafasının anormal şekilde olduğu görüldü. Doktorların uyarılarına rağmen annesinin ısrarla doğumu istemesi sebebiyle 28 Ocak 2008'de sezaryenle dünyaya gelen kızın yüzünde de anormal şişlikler görüldü. Her gün defalarca kriz geçirdiği için kızın beyninin bir kısmı ameliyatla alındı. nbsp;
Katie, Florida'nın Paxton bölgesinde yaşayan Angie ve Danial Renfroe çiftinin 8 çocuğundan altıncısı. Diğer çocukların hiçbirinde bu rahatsızlık yok. nbsp;
Hollywood'da Memorial Hospital hastanesine kaldırılan çocuğa arka arkaya ameliyatlar yapılacak. Çocuğun yanakları, dili küçültülecek, kulakları düzeltilecek. 7 ayrı ameliyat geçirecek olan kızın bu ameliyatlar sonrasında görüntüsünün düzelmesi bekleniyor.
Angie, kızını çok sevdiğini, onun şifaya kavuşacağına inandığını söyledi.

DÜNYA
Kaynak:
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...