HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Kendini bilgisayar sanan laptop görünümlü tablet

Kaynak: OZEL
Kendini bilgisayar sanan laptop görünümlü tablet

TEKNOLOJİ Haberleri  / OZEL

Son yıllarda tasarımı yapılan en iddialı bilgisayarlardan biri. Voltran oluşturmuş 2 tablet bir iPhon ve devasa bir HD, 1, 4 ya da 8 TB büyüklüğünde

Son yıllarda tasarımı yapılan en iddialı bilgisayarlardan biri. nbsp; Özellikleri ve kullanım alanı açısından şimdiye kadar yapılan en detaylı bilgisayar nbsp; denilebilir. nbsp; Yanko Design tarafından tasarlanan dizüstü bilgisayar iki ayrı tablet bir iPhon'un yan yana getirilmesinden oluştuğu düşünülebilir belki ama tam olarak böyle değil. İlk tasarım 1 TB diskle hayranlarının karşısına çıkan Bento bilgisayarların en önemli özelliği güneş ışığıyla çalışabilmesi ve etraftaki bilgisayarlarla kısa sürede bağlantı kurması.

FOTO GALERİ

Bilgisayar medya seçeneği neredeyse sınırsız. Tanımlanabilen tüm medya ürünleriyle uyumlu ve onları çalıştırabilecek donanıma sahip. Müzik, film ve tasarımcılar için gücü ve işlemcisi tartışılmaz derecede yüksek
Fiyatı sır gibi saklanan Bento'nun bu modeli dilenirse tablet, dilenirse iPhone, kullanıcısının ruh haline uygun olarak dizüstü bilgisayar olmadı masa üstü PC modunda kullanılabiliyor.





TEKNOLOJİ
Kaynak: OZEL
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...