Natalie Portman evlendi

Natalie Portman evlendi

MAGAZİN Haberleri

Oscar'lı oyuncu Natalie Portman, Black Swan (Siyah Kuğu) filminde beraber rol aldığı kareograf Benjamin Millepied'le evlendi.

Hollywood'un ünlü oyuncusu Natalie Portman Black Swan (Siyah Kuğu) filminin çekimlerinde tanıştığı ve bir süredir birlikte olduğu erkek arkadaşı Benjamin Millepied'le evlendi. Çift, geçtiğimiz cumartesi günü aileleri ve arkadaşlarının katıldığı bir törenle dünyaevine girdi.Çiftin düğüne katılan misafirlerinden biri E! Online magazin sitesine nbsp;yaptığı açıklamada: ''Haftasonunun güzelliği basından saklanmış olmasıydı. Herkes çok rahattı ve çok güzel vakit geçirdi. Tören inanılmazdı.'' dedi.
Törene cep telefonu ve fotoğraf makinesiyle girmeyi yasaklayan çift davetlileri, o güne özel kiralanan araçlarla, sıkı güvenlik önlemleri altında törenin yapıldığı yere getirtti. (NTV)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...