HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Mehmet Topal tamam

Kaynak:
Mehmet Topal tamam

YAŞAM Haberleri  / 

Sarı-lacivertliler, İspanyol Kulübü'ne oyuncunun bonservisi için 4.5 milyon euro teklif etti. Pürüzlerin giderilmesinin ardından imzalar atılacak



##tgvideo##


Emre Belözoğlu'nun Atletico Madrid'e transfer olmasıyla bu oyuncunun boşluğunu doldurmak için çalışan F.Bahçe, Mehmet Topal'la anlaşmaya vardı. Uzun süredir oyuncuyla temaslarını sürdüren F.Bahçe Asbaşkanı Ali Yıldırım, İstanbul'da dün görüştüğü milli oyuncuyla yıllık 2.8 milyon euro ve maç başına da 15 bin euroya el sıkıştı. Mehmet Topal'la yapılan anlaşmanın ardından sarı-lacivertliler Valencia'yla da kıran karana bonservis bedeli pazarlığına girişti. G.Saray'dan 5 milyon euro karşılığında transfer ettiği tecrübeli oyuncu için bu parayı talep eden İspanyol ekibi, F.Bahçe'nin 3.5 milyon eurodan 4.5 milyon euroya teklifi yükseltmesiyle yumuşadı.

TOPAL: İMZAYA AZ KALDI
Valencia'nın F.Bahçe'nin önerdiği bu rakamı kabul ettiği ancak sarı-lacivertli takımdan bir başka takıma transfer olması halinde bu satıştan eksta ödeme isteği öğrenildi. F.Bahçe Kulübü, İspanyol ekibinin bu isteğine fazla sıcak bakmasa da; transferin çok kısa bir süre içerisinde resmi olarak noktalanması bekleniyor. Transfer görüşmesini doğrulayan ve imza aşamasına geldiklerini açıklayan Mehmet Topal, "Her şey yolunda, iki kulübün anlaşmasına ve sözleşme imzalamama çok az kaldı" dedi. Daha önce Liverpool'dan Dirk Kuyt ve Bucaspor'dan Salih Uçan'ı kadrosuna katan F.Bahçe Mehmet Topal transferiyle listenin ilk sırasındaki ismin de işini bitirmiş olacak.

YAŞAM
Kaynak:
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...