HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

N'Doye'de Ruslar da devreye girdi

Kaynak: İHA
N'Doye'de Ruslar da devreye girdi

FUTBOL Haberleri  / İHA

Trabzonspor'un daha önce anlaşmaya vardığı forvet oyuncusu Senegalli Dame N'Doye'nin transferinde pürüz çıktı. Rusya'nın Lokomotiv Moskova Kulübü'nün devreye girmesiyle bu transfer zora girdi. Bordo-mavililerin bu oyuncu için 6 milyon 100 bin euroyu gözden çıkarmasına rağmen; Rus ekibin en son 8 milyon eurouluk bonservis bedelini gözden çıkarması Trabzonspor'u sıkıntıya soktu.

Kulüp Başkanı Sadri Şener, nbsp;geçen hafta Danimarka'nın başkenti Kopenhag'a giderek pazarlık masasına oturmuş; FC Kopenhagen'in Senegalli forveti ile her konuda anlaşma sağlanmıştı. nbsp;Ancak bu transfer Lokomotiv Moskova'nın devreye girmesiyle zora girdi. nbsp;Burak Yılmaz'ı kadrosuna katamayan Lokomotiv Moskova, bu transfer için kesenin ağızını açtı. Rus takımı 7 milyon 500 bin euro önerdiği oyuncu için en son 8 milyon euroya kadar çıktığı öğrenildi. nbsp;Trabzonspor'un ise 6 milyon 100 bin euroda kaldığı ve Rus ekibinin önermiş olduğu rakamları ödemekten yana olmadığı belirtiliyor. Yaşanan bu gelişmeler üzerine ise bordo-mavililer B Planı'nı devreye soktuğu ve son hamleleri yaptıktan sonra bu transferden vazgeçip geçmediğini kamuoyu ile paylaşması bekleniyor. nbsp;

FUTBOL
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...