HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Özer Hurmacı Kasımpaşa'da

Kaynak:
Özer Hurmacı Kasımpaşa'da

FUTBOL Haberleri  / 

Spor Toto Süper Lig takımlarından Kasımpaşa, Fenerbahçe'den gözden çıkarılan Özer Hurmacı ile her konuda anlaşmaya vardı.

Spor Toto Süper Lig takımlarından Kasımpaşa, Fenerbahçe'den gözden çıkarılan Özer Hurmacı ile her konuda anlaşmaya vardı. nbsp;Öncelikle olarak Fenerbahçe ile olan sözleşmesini feshedecek olan Özer, ardından da Kasımpaşa ile resmi sözleşme imzalayacak. nbsp;Fenerbahçe'nin 2009 yılında büyük umutlar ile Ankaraspor'dan transfer ettiği ancak yaşadığı sakatlıklardan dolayı bir türlü kendisinden beklenen performansı sergileyemeyen Özer Hurmacı, teknik direktör Aykut Kocaman tarafından 'gönderilecek' oyuncular listesinde başı çekiyordu.
Mersin İdman Yurdu'nun da ısrarlı bir şekilde transfer etmek istediği Özer'in transferi konusunda Fenerbahçe ile masaya oturan Kasımpaşa, sarı-lacivertli kulüpten gerekli izni aldı. Fenerbahçe ile olan sözleşmesini feshederek bonservisini eline alacak olan Özer ise Kasımpaşa ile prensip anlaşmasına vardı.
Fenerbahçe, 2009 yılunda Özer Hurmacı için Ankaraspor'a 4.2 milyon euro ve İlhan Parlak ile Özgür Çek'i vermişti. (Sporx)


FUTBOL
Kaynak:
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...