Rusya'nın Eurovision'cu nineleri iş başında

- Güncelleme:
Rusya'nın Eurovision'cu nineleri iş başında

Magazin Haberleri

Rusya'yı Eurovision'da temsil edecek Buranovskiye Babuşki (Buranovolu Nineler) grubunun üyeleri, Azerbaycan' ın başşehri Bakü'de yapılacak yarışma için yoğun bir çalışma içindeler.

Yaşları 42 ila 86 arasında değişen nineler, ülkenin orta bölgesindeki Udmurtia'nın Buranovo köyündeki bir kulüpte şarkının provasını yaptılar. Grup için televizyon çekimleri de yapıldı. Geleneksel kıyafetlerini giyen grup üyeleri, çevredekilere ev yapımı hamur işleri ikram etmeyi de ihmal etmediler. nbsp;

BİRBİRİNDEN İLGİNÇ KARELER İÇİN TIKLAYIN...foto galeri

Çekimlerden fırsat buldukça kimi üyeler hayvanları besledi, kimileri de karda kaymanın keyfini ya şadı.Mahalli şarkılarla klasik pop şarkıları söyleyen grup, ülkeyi temsil etmek üzere halk oyuyla seçildi. Rengarenk yerel kıyafetleri ve çoğu 70'in üzerindeki yaşıyla grup, şarkıyı kendi dillerinde seslendirecek.


Grubun Eurovision'daki parçası...
##Video## nbsp;


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...