HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Bakan Yıldız'ın arabası bile arandı

Kaynak:
Bakan Yıldız'ın arabası bile arandı

GÜNDEM Haberleri  / 

Rusya Devlet Başkanı'nın gelişi nedeniyle İstanbul alarma geçti. Çok yüksek güvenlik önlemlerinin alındığı ziyaret için Enerji Bakanı Taner Yıldız'ın aracı dahi kontrol edildi.

Rusya Devlet Başkanı Viladimir Putin'in Türkiye'ye gelişi sırasında güvenlik önlemleri en üst düzeydeydi. Atatürk Havalimanı'nda eğitimli köpeklerle yapılan kontrollerde basın ve diğer kurumların araçları didik didik arandı. Enerji nbsp;Bakanı Taner Yıldız'ın aracı bile kontrolden geçirildi. nbsp;

FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYIN

Devlet Konukevi önünde Putin için makam araçları saatler öncesinden hazır bekletildi. Sabah erken saatlerden itibaren devlet konukevinin bulunduğu alanda hazırlıklar başladı. Cumhurbaşkanlığı bomba imha ekibi görevlileri de konukevi etrafında kapsamlı bir arama yaptı. Aramalara eğitimli dedektör köpek 'Ateş' de katıldı. Ateş, aldığı komutlara harfiyen uyarak hem basın araçlarını, hem de çevredeki yeşil alanları karış karış aradı.

İNİŞ SAATİ GİZLİ TUTULDU
Ateş araçların motor kısımlarını kadar girerek görevini eksiksiz yerine getirdi. Konukevinin önündeki göndere Türk Bayrağı ile birlikte Rusya bayrağı çekildi. Putin'in uçağının Atatürk Havalimanı'na ne zaman ineceği ise hep gizli tutuldu. Saatler 13:15'i gösterirken Putin'in uçağı Atatürk Havalimanı'na indi. Putin İlyuşin 96-300 tipi uçaktan inip makam aracına yönelirken merdiven aracı üzerinde çekim yapan basın mensuplarını selamladı. Putin, havalimanı devlet konukevinde Enerji Bakanı Taner Yıldız, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş tarafından karşılandı. Putin'in zırhlı makam aracı aprondan yine geniş güvenlik tedbirleri altında şehre hareket etti. nbsp;

GÜNDEM
Kaynak:
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...