HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Bakıcı dehşeti

Kaynak: İHA
- Güncelleme:
Bakıcı dehşeti

TÜRKİYE Haberleri  / İHA

İzmir'de 7 yaşındaki Ece Uslu, öğretmen emeklisi bakıcısının kocası tarafından yastıkla boğularak öldürüldü. Psikolojik tedavi gören zanlının cinayeti eşinin kısa bir süreliğine evden çıktığı sırada işlediği öğrenildi.



Bayraklı ilçesinde 7 yaşındaki Ece Uslu, yastıkla boğularak öldürüldü. Tüyler ürperten cinayet, dün sabah Özkanlar semtindeki Doğan Güneş Sitesi'nde meydana geldi. Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde çalışan anne Yasemin Uslu, sabah Açıköğretim Fakültesi sınavına gitmek için evden ayrıldı. Uyumakta olan kızını da bakıcılık yapan emekli öğretmen Saliha A.'ya bıraktı. İşe gitmek üzere baba Emin Uslu'nun da evden ayrılmasının ardından Saliha A., yan apartmandaki eşi Salih A.'yı eve çağırdı. Eşinin gelmesiyle birlikte kısa bir süreliğine dışarı çıkan Saliha A., küçük kızın uyanmamasından şüphe ederek yanına gitti. Hareketsiz yatan Ece, komşuların da yardımıyla hastaneye kaldırıldı. Ece, müdahalelere rağmen kurtarılamadı. nbsp;


ZANLI CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ
Otopsi yapılan küçük kızın, boğularak öldürüldüğü belirlendi. Olayın ardından gözaltına alınan Salih A.'nın psikolojik tedavi gördüğü öğrenildi. Ece'yi yastıkla boğarak öldürdüğü iddia edilen zanlının, emniyetteki ifadesinde cinayeti itiraf ettiği bildirildi. Adliyeye sevk edilen Salih A. tutuklandı. Öğretmen emeklisi olan çiftin kredi kartı borçlarını ödeyebilmek için bakıcılık yaptığı öğrenildi. nbsp;


GÖZYAŞLARI KÜÇÜK ECE İÇİN...
Yatağında boğularak öldürülen Ece Uslu için Özkanlar Çolakoğlu Camii'nde cenaze namazı kılındı. Anne Yasemin ve baba Emin Uslu'nun sinir krizi geçirdiği cenaze töreninde küçük kız gözyaşları arasında defnedildi.
TÜRKİYE
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...