Karaman Cezaevi'nde de isyan çıktı

Karaman Cezaevi'nde de isyan çıktı

GÜNDEM Haberleri

Karaman Cezaevi'nde mahkumlar yatakları ateşe vererek yangın çıkarırken, girişte mahkum yakınları ile görevliler arasında arbede çıktı.

Karaman M Tipi Kapalı Cezaevi'nde mahkumlar havalandırma boşluğunda yatakları yaktı. Olayın duyulmasının ardından cezaevine; itfaiye ekipleri, ambulanslar, iş makineleri, sivil ve resmi polis ekipleri ile robocop jandarmalar geldi. Cezaevi girişine gelen mahkum yakınları ise görevlilerle tartıştı. İçeri girmek isteyen mahkum yakınları ile görevliler arasında arbede yaşandı. nbsp;
nbsp; İl Jandarma Alay Komutanı Selçuk Boz, mahkum yakınlarına yaptığı açıklamada, bir grup mahkumun havalandırma boşluğunda yatakları ateşe verdiğini ve koğuşlarda yangın olmadığını söyledi. Açıklama sonrası sakinleşen mahkum yakınlarının bekleyişi sürerken, yangın nedeniyle mahkumların cezaevi bahçesine çıkarıldığı öğrenildi. Karaman Valisi Süleyman Kahraman da, 2 ayrı koğuşta yangın çıktığını belirterek, "Yangın kontrol altına alındı. nbsp;Bu 2 koğuşta toplam 54 tutuklu ve hükümlü kalıyordu. nbsp;Hayati tehlikesi olan ya da yaralı olan yok" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...