Bir garip rekor denemesi

Bir garip rekor denemesi

YAŞAM Haberleri

Çinli Ye Tongxin (48), iskambil kâğıtlarını bir ninja gibi kullanabiliyor. Nanjing'deki evinde her gün 2 saat iskambil kağıtlarını yüksek hızlı trenlerin süratinde meyve ve sebzelere fırlatarak antrenman yapan Ye, kâğıtları yarım saniyede 50 metre hızla atıyor. Bu da saatte 360 kilometre sürat demek.

Çinli Ye Tongxin (48), garip bir rekor denemesi peşinde. 10 senedir yoğun bir şekilde çalışan Ye, iskambil kâğıtlarını son derece hızlı bir şekilde atarak asılı duran salatalıkları parçalıyor. 47,2 saniyede 12 salatalığı parçalayan Ye, bunu dakikada 18 salatalığa çıkararak Guinness Rekorlar Kitabı'na girmeye çalışıyor.
Basit görünse de kalın kabuklarına rağmen salatalıkları iskambil kâğıtlarıyla parçalamak hiç de kolay değil. Nanjing'deki evinde her gün 2 saat iskambil kağıtlarını yüksek hızlı trenlerin süratinde meyve ve sebzelere fırlatarak antrenman yapan Ye, kâğıtları yarım saniyede 50 metre hızla atıyor. Bu da saatte 360 kilometre sürat demek.
Ye, antrenman sırasında kalın kabuklu karpuzu iskambil kâğıtlarıyla parça parça etti.

#

#


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...