Orduspor: 0 - Trabzonspor: 0

- Güncelleme:
Orduspor: 0 - Trabzonspor: 0

Futbol Haberleri

Süper Lig'de normal sezonun son haftasında Orduspor ve Trabzonspor arasında oynanan Karadeniz derbisi başladığı gibi sona ererken Trabzon galibiyet hasretine son veremedi.

Spor Toto Süper Lig 34. hafta maçında iki Karadeniz ekibi, Orduspor ile Trabzonspor, Ordu 19 Eylül Stadı'nda oynanan mücadelede golsüz berabere kaldı.

İki takımın da gol pozisyonu oluşturmakta zorlandığı ve kısır bir şekilde geçen maç golsüz sona erdi. Ligde en son 28. hafta mücadelesinde Kayserispor'u yenen Orduspor, üst üste dördüncü beraberliğini alan Trabzonspor karşısında da galibiyet yüzü göremedi.

Spor Toto Süper Lig Süper Final'e kalma hakkını elde eden Trabzonspor, bu sonuçla ligi 3. sırada noktaladı. Bordo - Mavilililer, bu sonuçla normal sezonu 56 puanla tamamlarken Süper Final'e 28 puanla girecek.

Önemli eksiklerle güçlü rakibinin karşısına çıkan Orduspor ise prestij niteliği taşıyan mücadelede, taraftarına sezonun son maçında galibiyet hediye edemezken normal sezonu 42 puanla 14. sırada tamamladı. nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp;

STAT: 19 Eylül
HAKEM: İlker Meral

ORDUSPOR: Fornezzi, Yalçın, Ömer Alp Kulga, Miguel Garcia, Hakan Özmert, Ali Çamdalı, Wilfried Dalmat, Javito, Onur, Selçuk, Hasan
TEKNİK DİREKTÖR: Hector Cuper

TRABZONSPOR: Tolga, Serkan, Giray, Mustafa, Celustka, Volkan, Zokora, Aykut, Alanzinho, Burak, Halil
TEKNİK DİREKTÖR: Şenol Güneş

MAÇTAN NOTLAR

Orduspor ile Trabzonspor 20. kez karşı karşıya geldi. İki takım arasında daha önce oynanan 19 maçta bordo-mavililerin 12-2 üstünlüğü bulunuyordu. Orduspor'da taraftarlar maça büyük ilgi gösterdi. Hafta içi 30 ila 200 lira arasında değişen fiyatlarla satışa sunulan biletlerin büyük bölümü satılırken, kadın ve çocuk taraftarlar için ayrılan 500 biletin ise tamamı tükendi. Bordo-mavili ekibin taraftarları da kendilerine ayrılan bölümün büyük bir çoğunluğunu doldurarak tribünlerdeki yerlerini aldı. nbsp;Öte yandan maç nedeniyle Ordu Emniyet Müdürlüğü tarafından şehirde ve özellikle stat çevresinde yoğun güvenlik önlemleri alındı. Maçta 800'e yakın polisin yanı sıra 250 özel güvenlik elemanı görev yapıyor.

-Taraftarlara plaket-

Orduspor Kulübü Başkanı Nedim Türkmen maç öncesi mor-beyazlı taraftarların tribün liderlerine sezon boyunca ortaya koydukları centilmenlik nedeniyle teşekkür plaketi verdi. Türkmen ayrıca taraftarlarla hazırlanan centilmenlik pastasını kesti.

-Emniyete kutlama-

19 Eylül stadyumundaki karşılaşmaya Orduspor sahaya Türk Polis Teşkilatının 167. kuruluş yıl dönümünü kutlayan pankartla çıktı. Çocuklar tarafından maçın hakem heyetine ve futbolculara çiçek takdim edildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...