Bu virane 1,1 milyon sterline satıldı

Bu virane 1,1 milyon sterline satıldı

YAŞAM Haberleri

İngiltere'de Dalston şehrinde virane haldeki bir ev müzayedede rekor fiyattan alıcı buldu. Harap halde olmasına rağmen ev, 1,1 milyon sterline (3 milyon TL) satıldı.

William Lyttle, sahibi olduğu evin altına tüneller kazmış ve evin altını delik deşik etmişti. Bu yüzden "Köstebek Adam" lakabı takılan Lyttle, bir seferinde kazara mahallenin elektrik kablolarını kopartmış, başka bir seferde de evin yakınında göçük oluşmasına yol açmıştı. nbsp;


FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYIN...


Lyttle, 2006'da kendi güvenliği için evden tahliye edilmiş, evin altındaki tüneller de betonla doldurulmuştu. Lyttle 2010'da öldü.Ev geçen sene de müzayedede 500 bin sterlinden satışa çıkarılmış ama alıcı çıkmamıştı. Müzayedeci Andrew Binstock, "Bu sefer inanılmaz bir talep oldu. Müzayedeler böyledir, ne zaman neye talep olacağı bilinmez" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...