Şahin: İkinci bir patlama yok

Şahin: İkinci bir patlama yok

Politika Haberleri

Gaziantep'teki saldırı sonrası ilk resmi açıklama Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin'den geldi. Şahin, 8 şehit verdiğimiz olayla ilgili sağduyu çağrısında bulundu. Yalan haberlere inanılmaması gerektiğinin altını çizen Şahin, kan ihtiyacı olmadığını ve ikinci bir patlama meydana gelmediğini söyledi.

Gaziantep'te 8 şehit verdiğimiz olayla ilgili açıklama yapan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı ve AK Parti Gaziantep Milletvekili Fatma Şahin, basına yaptığı açıklamada, "Hepimizin başı sağolsun. Maalesef 8 şehit verdik. Yaklaşık 9 vatandaşımız ağır yaralı. Bütün tedbirler alındı. Kontroller yapılıyor. Güvenlik güçleri ve mülki amirler gerekli çalışmaları yapmaktadır. Hemşehrilerimiz ve bütün milletimize sesleniyorum; terörün oksijeni propagandadır, kimse alet olmasın. Terörün ekmeğine yağ sürmek isteyenler buna alet olmaktadır. Herkesten talebimiz sağ duyulu olmaları" dedi.

İKİNCİ BİR PATLAMA OLMADI
Şahin, "Sosyal medyadan gelen yalan haberlere aldırış edilmemeli. Şehirde ikinci bir patlama yoktur. Emniyet güçlerimiz bütün tedbirleri almıştır. Bu olay üzerinden farklı çalışma yapmaya çalışanlara sesleniyorum. Milliyetçilik sağ duyulu olmaktır, ekmeklerine yağ sürmemektir. Ekibimiz iş başındadır her şey kontrol altında. İstirhamımı tüm hemşehrilerime ve halkımıza iletiyorum" diye konuştu.

KAN İHTİYACI YOK
Bakan Şahin, "Kızılay ile görüşmeler yaptık, kan ihtiyacımız yoktur. Özellikle medyadan ricamız, bizden gelmeyen hiç bir haberi haber olarak vermeyelim" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...