HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Kura öncesi torba hesapları!

Kaynak:
Kura öncesi torba hesapları!

FUTBOL Haberleri  / 

Şampiyonlar Ligi'nde grup eşleşmelerini belirleyecek kura çekimi öncesinde temsilcilerimiz Galatasaray ve Fenerbahçe'nin torba hesapları şimdiden yapılmaya başlandı.

Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak grup maçları öncesinde çekilecek kuralar merakla beklenirken torba ve olasılık hesapları şimdiden yapılmaya başlandı. Temsilcimiz Galatasaray'ın direkt katıldığı Devler Ligi kura çekiminde Fenerbahçe'nin de rakibini elemesi durumunda hangi torbadan turnuvaya katılacağı ise kesinleşti.
Turnuvaya eleme maçları oynamadan katılma hakkını elde eden Galatasaray ve play-off oynayan Fenerbahçe'nin 1 ve 2. torbalardan kura çekimine katılma şansı bulunmadığı çekim öncesi gözler 3. torbada... 4. torbadan kura çekimine girmek istemeyen takımlarımızın durumlarını ise kura çekimi öncesinde farklı takımlar belirleyecek...

GALATASARAY, BASEL VE D. KİEV'E BAĞLI
Şampiyonlar Ligi grupları kura çekimi öncesinde Sarı kırmızılı takımda meraklı bekleyiş hakim. Turnuvaya üçüncü torbadan girmenin avantajını kullanmak isteyen sarı kırmızılıların istediğini alması için Ukrayna temsilcisi Dinamo Kiev ile İsviçre ekibi Basel'den birinin elenmesi gerekiyor.
Play-off turunda Romanya ekibi Cluj ile eşleşen Basel, ilk maçta rakibinine 2-1 ile boyun eğmiş ve rövanş için avantajını kaybetmişti.
Dinamo Kiev ise Almanya ekibi Mönchengladbach'ı deplasmanda 3-1 mağlup ederek gruplara kalmak için avantaj sağlamıştı.

FENERBAHÇE 3. TORBAYI GARANTİLEDİ
Şampiyonlar Ligi'nde play-off turunda mücadele eden Fenerbahçe'nin ise gruplara kalması için önce Rus rakibini geçmesi gerekiyor. Sarı lacivertli ekip ilk maçta 2-1 mağlup olduğu skoru lehine çevirebilirse Devler Ligi'ne adını yazdırabilecek.
Sarı-lacivertliler'in kuraya 3. torbadan girebilmesi ise Panathinaikos'un Malaga'ya elenmesinin ardından kesinleşti. Fenerbahçe, Spartak Moskova'yı elemeyi başarırsa Şampiyonlar Ligi kuralarına 3. torbadan katılacak.
Devler Ligi'nde grup eşleşmelerini belirleyecek kura çekimi ise 30 Ağustos tarihinde çekilecek.
(Sporx)

FUTBOL
Kaynak:
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...