HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Avni Aker'de hesap zamanı

Kaynak: İHA
Avni Aker'de hesap zamanı

FUTBOL Haberleri  / İHA

Umut ve Burak'a özel önlem alan Güneş, Galatasaray'ı önce durdurup, sonra da kontrataklarla yıkmayı hedefliyor.

Sezonun ilk yarısını galibiyetle kapatmak isteyen Trabzonspor, Avni Aker'de oynayacağı Galatasaray maçına büyük önem veriyor. Sezon başında Burak Yılmaz transferiyle gerilim yaşadığı güçlü rakibini yenerek devreye moralli başlamak isteyen bordo-mavililerde sakatlar can sıkıyor. Galatasaray'ı önce durdurmayı sonra da vurmayı hedefleyen Teknik Direktör Şenol Güneş, Umut Bulut ve Burak Yılmaz'dan oluşan forveti bire bir markajla etkisiz hale getirmeye çalışacak. Defansın göbeğinde Giray ve Mustafa'yı görevlendirmek isteyen Güneş, Gustavo Colman'ın kararını ise maç öncesi verecek.


VURUCU TİM HALİL İLE ADRİAN
Galatasaray randevusuna dönüm maçı olarak bakan Güneş, forvette Eskişehir ile oynanan kupa maçında golleri atan Halil Altıntop ve Adrian'a görev vermek istiyor. Olcan ve görev bekleyen Alanzinho ile hücum hattını güçlendirmeyi hedefleyen Güneş, maç öncesi futbolcularla yaptığı toplantıda, "Bu maç bizim için çok önemli. Galip gelirsek hem zirve ile aramızdaki puan farkı azalır, hem de devreye moralli başlarız. Her şey elimizde. Görev alacak olan arkadaşlarımız tam kapasite ile oynar ve takım ruhunu en üst düzeyde sahaya yansıtırsa kazanan biz oluruz. Herkes elinden gelenin en iyisini yapmalı" diye tembihledi. nbsp;


gt; gt; YENER SONUÇTAN EMİN: ZOR OLACAK BİZİM OLACAK
Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener, ilk yarının son maçından galibiyetle ayrılmak istediklerini söyledi. Sakat oyuncularının da bulunduğunu vurgulayan Yener, "Perşembe günü de Ziraat Türkiye Kupası'nda Eskişehir ile karşılaştık. Galatasaray ise tam kadro ve hafta içinde maç yapmadı. Bizim eksilerimiz, Galatasaray'ın da artıları bunlar. Ancak durum ne olursa olsun, zor maç olacak ve biz Avni Aker'de ve taraftarımızın önünde kazanmak için sahaya çıkacağız. Umuyorum ki, sahadan galip gelen taraf biz olacağız. Taraftarlarımız bu maçta tribünleri doldursun ve futbolcularımızı sonuna kadar desteklesin" dedi.


gt; gt; SAKATLARDAN İYİ HABER nbsp;
Sakatlıklar ve idman eksiklikleri sebebiyle kupadaki Eskişehir maçında oynatılmayan Alanzinho, Soner, Colman ve Mustafa'nın durumlarının iyileşme gösterdiği, bu futbolculardan Colman dışındakilerin G.Saray mücadelesinde takımdaki yerlerini alabilecekleri ifade edildi. Eskişehir maçında defansın göbeğini Giray-Celustka ikilisine emanet eden Güneş'in özellikle Celustka'nın performansından memnun olmadığı ve durumunda düzelme olan Mustafa'ya görev vereceği belirtildi.


FUTBOL
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...