HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Eve bile gitmedi

Eve bile gitmedi

FUTBOL Haberleri

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim son 72 saatini Florya'da Trabzonspor ve Schalke maçlarını çalışarak geçirdi

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, son 72 saatini Florya'da tam mesai yaparak geçirdi. Çarşamba akşamı havaalanında eşini ve çocuklarını Uzak Doğu'ya tatile gönderen tecrübeli teknik adam, buradan tesislere geçerek 3 gün boyunca Florya'da yatıp kalktı. Odasında hem bugün karşılaşacağı Trabzonspor, hem de Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Schalke 04'ün maçlarına çalışan Terim, yardımcıları Ümit Davala, Hasan Şaş, Taffarel ve Performans Uzmanı Scott Piri ile birlikte oyuncularına ara tatil dönemini nasıl değerlendirmeleri konusunda bir program hazırladı.

UZAK DOĞU'YA GİDİYOR
Saatlerce Trabzonspor'un bu sezon oynadığı maçların görüntülerini izleyen tecrübeli teknik adam, Trabzonspor maçının taktik planlarını da oyuncularına tek tek aktardı. Trabzonspor maçı sonrası futbolcularına Ocak ayının ilk haftalarında yapılacak kamp dönemine kadar izin verecek olan Terim, pazartesi günü Uzak Doğu'ya ailesinin yanına gidecek ve 2 Ocak'ta İstanbul'a dönecek. Bu arada kızı Buse Terim babasını çok özlediğini twitterdan duygu dolu sözlerle duyurdu. Buse, "Babam gelsin artık, Koca kız oldum hala bu resimdeki gibi nazlanıyorum babama, hep bi surat asıklığı..." yazdı.

GAYLATASARAY NOTLARI

gt; gt; Ferdinand iddiası
Ara transferde savunmaya takviye düşünen Galatasaray'ın Manchester United'ın yıldızı Rio Ferdinand'la ilgilendiği iddia edildi. İngiliz Daily Express gazetesi, sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 34 yaşındaki oyuncu için Galatasaray'ın ilgi çekici bir teklif yaptığını ileri sürdü.

gt; gt; Elmander'in sevinci
Johan Elmander, Schalke ile eşleşmelerini İsveç basınına değerlendirdi. Golcü futbolcu, "Güzel bir eşleşme. Şansımız varmış, bundan daha kötüsü de olabilirdi. Barcelona ya da Bayern ile eşleşebilirdik. Evimizde çok güçlüyüz. Schalke buraya geldiği zaman stat cehennem gibi olacak" dedi.

gt; gt; Engin var, Cris yok
Fatih Terim, Fenerbahçe maçında kadroya almadığı Engin Baytar'ı Trabzon'a götürdü. 18 kişilik kafilede Engin'e yer veren tecrübeli teknik adamın gözden düşen Cris'i dahil etmemesi dikkat çekti. Terim ayrıca Ceyhun, Sabri, Çağlar ve Sercan'ı da İstanbul'da bıraktı.

gt; gt; Olaylı nbsp;karşılama
Trabzonspor-Galatasaray maçı öncesi ortam gerildi. Galatasaray'ı karşılamak için havalimanında toplanan yaklaşık 100 kadar bordo-mavili taraftarlar, uzun süre sarı-kırmızılı kulüp ve Burak ve Selçuk aleyhinde tezahüratlar yaptı. Havalimanında yoğun güvenlik önlemleri alan emniyet güçleri bu grubu dağıtmak isteyince sert tartışmalar yaşandı. Galatasaraylı futbolcuları konaklayacağı otele götüren otobüs, yolda taşlı saldırıya uğradı. Fatih Terim ve Abdurrahim Albayrak'ın oturduğu tarafdaki panjur camı kırıldı ancak herhangi bir yaralanmaya sebep olmadı.

gt; gt; DÜRÜST: Trabzonspor taraftarı vefalıdır
Galatasaray 2. Başkanı Ali Dürüst, Trabzonspor taraftarının vefalı olduğunu ve Burak ile Umut'a sahip çıkacaklarına inandığını söyledi. Dürüst, "Gerilim olmasını gerektiren bir durum yok. Bu transferler transfer yasası içerisinde yapıldı ve bu oyuncular bizim milli takım oyuncularıdır" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...