Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Su altında da iPhone keyfi!

Su altında da iPhone keyfi!

TEKNOLOJİ Haberleri

Yeni geliştirilen kasayla (muhafazayla) artık iPhone, su altında da kullanılabiliyor. Su geçirmez kasa, iPhone 4 ve 4S modelleri için üretildi. Bu kılıf, 4,5 metre derinliğe kadar telefonu koruyor. Kılıf takılmış telefonla su altında net fotoğraflar çektirmek mümkün oluyor.

Akıllı telefon iPhone'lar o kadar hayatın içine girdi ki çoğu kişi onsuz bir hayat düşünemiyor. Gittikleri her yere telefonlarını da götüren kullanıcılar şimdiye kadar bir tek yüzme havuzu ya da denizde telefonlarını kullanamıyorlardı. Üreticiler iPhone kullanıcılarının bu sıkıntısını da giderdi. Yeni üretilen 'Scuba Suit' isimli kılıfla, yüzerken ya da dalış yaparken de telefonlar kullanılabilecek.
Su geçirmez kasa, iPhone 4 ve 4S modelleri için üretildi. Bu kılıf, 4,5 metre derinliğe kadar telefonu koruyor. Kılıf takılmış telefonla su altında net fotoğraflar çektirmek mümkün oluyor. nbsp;
Scuba Suit internet ortamında satışa çıktı. Photojojo firması tarafından üretilen cihaz İngiltere'de 40 sterlinden (120 TL) satılıyor. Firma, yapılan testlerde belirtilen derinlikte tek bir damla suyun bile telefona zarar vermediğinin belirlendiğini bildirdi.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...