Aslı'dan yeni atletler istedi

Aslı'dan yeni atletler istedi

GÜNDEM Haberleri

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, olimpiyat şampiyonu Aslı Çakır Alptekin'in düğün törenine katıldı.

nbsp;Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, olimpiyat şampiyonu Aslı Çakır Alptekin'in düğün törenine katıldı. Aslı Çakır Alptekin ile İhsan Alptekin çiftinin, Üsküdar Belediyesi Nikah Dairesi Kır Bahçesi'nde gerçekleştirilen düğününde, Başbakan Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan'ın yanı sıra Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç da yer aldı. Başbakan Erdoğan, düğünde yaptığı konuşmada, "Bizlere tarihte bir ilki yaşatan Aslı yavrumuzu tebrik ediyorum. Ondan yeni atletler istiyorum. En az üç tane diyorum. Bu atletlere çok ihtiyaç var. Anadolu'nun bu güzel çocukları bu adımı attılar. Tabii bize de düşen görevler vardı. Hafta içi yapacağımız törenle ödüllerini de kendilerine takdim edeceğiz" dedi. Erdoğan ayrıca, "İnşallah 2020 Olimpiyatlarını İstanbul'umuza kazandırırsak ki onun azmi, kararlılığı içerisindeyiz, farklı başarıları 2020'de yakalamak istiyoruz" diye konuştu. nbsp;

HAYATİ YAZICI'NIN MUTLU GÜNÜ
Erdoğan çifti daha sonra, Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı'nın oğlu Mustafa Yazıcı ile iş adamı Mehmet Cevheri'nin kızı Mina Cevheri'nin düğün törenine katıldı. Düğüne çok sayıda bakan iştirak etti.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...