Demirören: 'Kulüpler Kanunu' adı 'Futbol Kanunu' olmalı

/ Kaynak: AA
Demirören: 'Kulüpler Kanunu' adı 'Futbol Kanunu' olmalı

FUTBOL Haberleri  / AA

Yıldırım Demirören katıldığı Gençlik ve Spor Kulüpleri Kanun Çalıştayı'nda 'Kulüpler Kanunu' adının 'Futbol Kanunu' olarak değiştirilmesi gerektiğini söyledi.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, "Kulüpler Kanunu'nun adının 'Futbol Kanunu' olarak değiştirilmesi lazım" dedi. nbsp;
Demirören, bazı yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Ankara'da düzenlenen Gençlik ve Spor Kulüpleri Kanun Çalıştayı'na katıldı.
Yıldırım Demirören, çalıştayda oturuma verilen arada bir süre Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Kulüpler Birliği Başkanı Halil Ünal ve bazı kulüp başkanlarıyla görüştü.
Görüşmenin ardından Demirören, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Kulüpler Kanunu'nun adının Futbol Kanunu olarak değiştirilmesi lazım. Bu ne demek, profesyonelle amatörlerin ayrılması lazım" diye konuştu.
Oturuma verilen arada bunu Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'a da söylediğini belirten Demirören, federasyon olarak Kulüpler Birliği ile birlikte bununla ilgili bir çalışma yapacaklarını da sözlerine ekledi.

FUTBOL
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...