Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Erken emekli!

- Güncelleme:
Erken emekli!

FUTBOL Haberleri

Galatasaray'da Şampiyonlar Ligi için transfer edilen ancak daha ilk maçta kulübede oturan Cris'in formayı kapması zor görünüyor.

Galatasaray'da Cris bilmecesi yaşanıyor. Tomas Ujfalusi'nin şok sakatlığı sonrası Şampiyonlar Ligi için transfer edilen Brezilyalı oyuncunun daha ilk maçta kulübede oturması, "Dany, 35 yaşındaki Cris'i erken emekli etti" yorumlarının yapılmasına sebep oldu. Teknik Direktör Fatih Terim'in, büyük bir sürprize imza atarak Manchester United karşısında Cris'in yerine formayı Dany'ye vermesi herkesi şaşırtmış, ancak Kamerunlu savunma oyuncusu oynadığı futbolla adeta parmak ısırtmıştı. Dany, İngiliz Skysports televizyonu tarafından da "maçın adamı" olarak seçilmişti.


CRİS 25 MAÇ OYNAMAZSA...
Maç sonrası Dany için "Çabuk olduğu için onu tercih ettim. Cris daha fizik olarak hazır değil. Dany çok iyi oynadı. Hakikaten maçın en iyisiydi" ifadelerini kullanan Fatih Terim'in, bugünkü Akhisar Bld. karşılaşmasında da bu futbolcuyu oynatması bekleniyor. Başlarda Semih-Cris ikilisini düşünen tecrübeli çalıştırıcının, Dany'nin yaptığı bu çıkışı ödüllendirerek üzerindeki formayı çıkarmayacağı ifade edildi. 25 resmi maçta ilk 11'de forma giymesi durumunda sözleşmesi 1 yıl daha uzatılacak olan Cris'in, erken emekli olmamak için Dany'den formayı kapması gerekiyor. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...