Şimdi de Diarra için kapışıyorlar

Şimdi de Diarra için kapışıyorlar

FUTBOL Haberleri

F.Bahçe ve G.Saray, Hamit Altıntop'tan sonra şimdi de Lass Diarra için kapışıyor. Tino Costa ve Melo'nun B Planı olan Fransız yıldız için iki ezeli rakip karşı karşıya

Transfer döneminin ilk büyük kapışmasında Hamit Altıntop için karşı karşıya gelen Fenerbahçe ve Galatasaray, Lass Diarra ile bir devam filmine imza atabilir. Fenerbahçe cephesinde Aykut Kocaman'ın ilk tercihi olan Tino Costa'nın Valencia'da kalması sonrasında rota Real Madrid'de forma giyen Fransız futbolcuya çevrilirken, Galatasaray'ın da Melo'nın gelmemesi halinde B planı Lass Diarra. Real Madrid'de yılda 2.2 milyon Euro kazanan ve Jose Mourinho'nun bu sezon kadroda düşünmediği Lass'ı orta sahada Mehmet Topal ile birlikte kullanmayı hedefleyen Aykut Kocaman'ın oyuncunun transferi için Ali Yıldırım ile dün de görüştüğü öğrenildi. Galatasaray cephesinde ise, "Spartak Moskova'nın teklifi var" diyerek Melo'nun bonservis rakamını yükseltmeye çalışan Juventus'un bu hafta başında vereceği karar bekleniyor. Sarı-kırmızılı takım, Rus kulübünün yöneticisi Karpin'in bu teklifi yalanlaması nedeniyle işi ağırdan alırken, Brezilyalı yıldızın alınamaması halinde teknik direktör Fatih Terim'in Lass Diarra'yı istediği kaydedildi. Bakalım Hamit için çıkan ilk büyük kapışmadan galip çıkan Galatasaray mı Lass transferini bitirecek yoksa Fenerbahçe ezeli rakibinden rövanşı mı alacak?


NURİ'NİN RAKAMI YÜKSEK
Hamit Altıntop ile yollarını ayıran Real Madrid'de Jose Mourinho'nun kadronun 25 yerine 22 kişinden oluşturma kararı yüzünden 5 yıldız topun ağzında... Fenerbahçe ve Galatasaray'ın istediği Lass Diarra'nın yanı sıra Milan'a dönmesi beklenen Brezilyalı yıldız Kaka ve yaşı nedeniyle vazgeçilen Portekizli stoper Carvalho da yolcu... Hırvat yıldız Modriç'in İspanyol kulübüne gelmesi halinde, Hamit'in ardından Nuri Şahin'in de kesin olarak takımdan gönderileceği bilinirken, Fenerbahçe'nin Real Madrid'de yılda 2.8 milyon Euro kazanan Nuri Şahin'e yüksek maliyeti nedeniyle talip olmadığı öğrenildi. nbsp;(Sabah)


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...