Aykut Hoca, Çakır'a yüklendi

Aykut Hoca, Çakır'a yüklendi

FUTBOL Haberleri

F.Bahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman , "Ağır bir maçtı. Her karar öncesi iyi düşünmek gerekiyordu. Maalesef Cüneyt Hocanın düdükleri maçın seyrini değiştirdi. Penaltı kararı çok ağır oldu" dedi.


Süper Kupa'nın lig ve Şampiyonlar Ligi öncesi bir test niteliği taşıdığını söyleyen F.Bahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, orta hakem Cüneyt Çakır'a ağır eleştirilerde bulundu. "Çakır'la ilgili söylenecek en doğru ve yalın gerçek, yurt içindeki maçlar ile yurt dışındaki maçlarda standart sapması var. Ortamdan çok etkileniyor. G.Saray öne geçene kadar başka yönetiyordu, sonra başka başka kararlar vermeye başladı. Bu maçlar ağır maçlar. Verilen her kararın iyi düşünülerek verilmesi gerekiyor. Bu standart sapmaları hem bizi hem de rakipleri etkiliyor. Sizi etkilediği tarafları daha fazla. Umarım bundan sonra daha dikkatli olur. İkinci golü yediğimiz pozisyondan önce net faul vardı. Bu standartlarda bir maç için penaltı ağır bir karardı" diye konuştu.

ALEX VE EMRE KASTI
Taktikle ilgili eleştirileri değerlendiren Aykut Kocaman, "Bu sistemle önde basan takımları avlamak daha kolay. Oyunu kenarlara doğru yıkamadık. Pas hızımızı ayarlayamadık. Sanki G.Saray eksik oynamıyormuş gibiydi. Mevcut oyun kurgusunda ısrar edeceğiz" dedi. Transfer konusuna da açıklık getiren Aykut Hoca, "Kamuoyunda bir transfer histerisi görüyorum. Her işi kestirmeden, transfer yaparak geçeceğimiz düşünülüyor. Bu kısırdöngüyü aşmalıyız. Elimizdeki oyuncuları değerlendirmeliyiz" dedi. Alex'le arasında sorun olduğu yönündeki haberlerde kasıt aradığını belirten Kocaman, "Kısır çekişmeler içinde zaman kaybediyoruz" derken "Kaybettiğimiz her maçtan sonra Emre de gündeme getirilecek" ifadesini kullandı.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...