Fenerbahçe'den Alex açıklaması

Fenerbahçe'den Alex açıklaması

FUTBOL Haberleri

Fenerbahçe Kulübü, resmi internet sitesinden dün basın toplantısıyla çeşitli suçlamalarda bulunan Alex'e cevap verdi.

Fenerbahçe Kulübü, resmi internet sitesinden dün basın toplantısıyla çeşitli suçlamalarda bulunan Alex'e cevap verdi. Açıklamada, Alex'e takıma katkıları teşekkür edilirken; ince bir de göndermede bulunuldu. nbsp;

İŞTE O AÇIKLAMA

Öncelikle, uzun yıllar formamızı başarıyla taşıyan, armamıza kaptan olarak veda eden Alex de Souza'ya tüm katkıları ve emeği için bir kez daha teşekkür ediyoruz.

Oyuncumuzun, dün, kaptanı olduğu takımın mahremine ve özeline dair yaptığı ayrıntılı açıklamalar kamuoyunun malumudur.

Daha önce açıklamış olmamıza rağmen bu konu hakkında basın toplantısı düzenlemeyeceğimizi ve sessizliğimizin nedeninin 'konunun diğer tarafının Fenerbahçe Kaptanı Alex olmasından kaynaklandığını, kamuoyunun bilgilerine sunarız.

Gerek Alex'in taraftarımızın aklında ve gönlünde edindiği yeri koruyabilmesi ve gerekse açıklamasında belirttiği jübile hayalini gerçekleştirebilmesi adına konuya dair açıklama yapmayacağımızı ve kendisini "Fenerbahçe Kaptanı Alex De Souza'nın" açıklamalarıyla baş başa bıraktığımızı belirtiriz.

Fenerbahçe Spor Kulübü

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...