HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Çoğu evden daha kullanışlı

Kaynak:
Çoğu evden daha kullanışlı

YAŞAM Haberleri  / 

Daniel Bond (28) ve Stacey Drinkwater (20) çifti ev fiyatları çok pahalı gelince 2 katlı otobüsü 2 odalı lüks bir eve çevirdi.

Daniel Bond (28) ve Stacey Drinkwater (20) çifti ev fiyatları çok pahalı gelince 2 katlı otobüsü 2 odalı lüks bir eve çevirdi. Tuvaleti, banyosu, duşu, mutfağı olan ev, çoğu evden daha kullanışlı. nbsp;
Taşınmak üzere ev ararken ev fiyatlarının "uçuk" olması üzerine Daniel Bond, çevresindekilerin uyarılarına rağmen ekim ayında iki katlı bir otobüs satın aldı. Otobüsü e-bay'de 3 bin sterline satın alan adam, 8 bin sterlin de harcama yaptı. Aylar süren yorucu bir emek ve 11 sterlinlik harcamayla otobüs tam kapsamlı bir eve dönüştürülürken evde elektrik ve su bağlantısı da var. Mutfağın da lavabo, buzdolabı ve diğer edevatla normal bir mutfaktan farkı yok.
Bond, ev ararken en sefil evin fiyatının bile 100 bin sterlinden başladığını, komik denebilecek bir fiyata ev sahibi oldukları için çok mutlu olduklarını söyledi. Çift, ev almaya güç yetiremeyenlerin kendileri gibi yapmaları tavsiyesinde bulundu. nbsp;
Otobüs ev, Canterbury'de kiralık bir arsada bulunuyor. Bond, yakında ağır vasıta ehliyet alacağını ve otobüsü seyahatlerde de kullanacağını ifade etti.

YAŞAM
Kaynak:
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...