Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Uyuşturucunun yaptığı tahribat işte böyle!

Uyuşturucunun yaptığı tahribat işte böyle!

GÜNDEM Haberleri

Bu fotoğraflar, uyuşturucunun insanda meydana getirdiği tahribatı gözler önüne serdi.

İngiltere'de bir fotoğrafçı, uyuşturucunun insanda meydana getirdiği tahribatı göstermek için ilginç bir yola başvurdu. Modellerin yüzlerinin yarısına uyuşturucu kullanılması halinde meydana gelebilecek tahribattaki gibi makyaj yapıldı ve bunların Bournemouth'ta stüdyoda fotoğrafları çekildi.
Yüzün yarısının normal, yarısının uyuşturucu müptelasındaki gibi göründüğü fotoğraflarda yüzün iki tarafı arasındaki büyük fark dikkat çekti. Fotoğrafçı Roman Sakovich, bu şekilde uyuşturucunun insanda yol açtığı tahribatı çarpıcı bir şekilde göstermek istediğini söyledi. Sakovich, fotoğrafları çekmeden önce uyuşturucu müptelalarının nasıl göründüğüne dair geniş çaplı araştırmalar yaptığını ve mümkün mertebe abartıya kaçmadan, olayı tüm çıplaklığıyla yansıtmaya çalıştığını ifade etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...