Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Adana'ya 20 dakikalık yağış yetti

/ Kaynak: İHA
- Güncelleme:
Adana'ya 20 dakikalık yağış yetti

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Adana'da akşam saatlerinde yaklaşık 20 dakika yağan yağmur nedeniyle bir çok evi su bastı. Göle dönen yollarda ise bazı araçlar mahsur kaldı.

Kentte saat 23.30 sıralarında başlayan ve yaklaşık 20 dakika süren şiddetli yağmur nedeniyle bir çok yol göle döndü. Alpaslan Türkeş Bulvarı sonunda bulunan Demir Köprü altı yağan yağmurda olduğu gibi yine tamamen su altında kaldı. Su yüksekliğinin 1 metreyi bulduğu köprü altında bazı araçlar arıza yaptı. Araçtan inemeyen sürücüler, kendi çabalarıyla mahsur kaldıkları yerden çıkmaya çalıştı. Belediye görevlileri ise yolu trafiğe kapatarak, suyu boşaltmaya çalıştı. Yağmur nedeniyle bazı evleri de su bastı. Oturma odasından yatak odasına kadar giren su nedeniyle aileler zor anlar yaşadı. Her yağmurda aynı manzara ile karşılaştıklarını belirten ev sakinleri, belediye ve itfaiyenin duruma duyarsız kaldığını söyledi. nbsp;

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...