HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Yıldırım: PKK, varım mesajı vermek istiyor

Kaynak: İHA
Yıldırım: PKK, varım mesajı vermek istiyor

Politika Haberleri  / İHA

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Şemdinli'de ağır zayiat veren terör örgütü PKK'nın CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün'ü kaçırarak, 'Yılmadım, varım' mesajı vermek gibi bir yolu tercih ettiğini söyledi.

Ulaştırma Bakanlığı'nda düzenlenen Ankara metroları araç alımı imza törenine katılan Bakan Yıldırım, törenin sonunda gazetecilerin CHP Tunceli Milletvekili Aygün'ün terör örgütü tarafından kaçırılmasına ilişkin sorularını cevapladı. CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün'ün dün akşam saat 21.00 civarında teröristler tarafından kaçırıldığını hatırlatan Yıldırım, "Bu olay şunu gösteriyor. Terör örgütü, Şemdinli'de bir toplu terör faaliyetine nbsp;girişmesi sonucu aradığını bulamayınca, çok ağır zayiatlarla geri çekilmek zorunda kalınca önceki gün Foça'da serviste birliğine giden askerlere yönelik bir terör saldırısında bulunmuştu. Dün de Tunceli milletvekilini kaçırarak Şemdinli'deki ağır zayiatın karşılığında dikkati çekmek, 'yılmadım, varım' mesajını vermek gibi bir yolu tercih etmiştir. Güvenlik kuvvetlerimiz olayın vukuundan itibaren yoğun bir çalışma içine girmişlerdir. Milletvekilinin bir an önce sağ salim kurtulması için devlet gereken çalışmaları yerine getirecektir. Terör örgütü ne faaliyet yaparsa yapsın Türkiye'de amacına ulaşamayacaktır. Bu ülkenin barışına, bütünlüğüne, esenliğine zarar getirmeyi başaramayacaktır" ifadelerini kullandı. nbsp; nbsp;

Politika
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...