HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Anne aslanın fedakârlığı

Kaynak:
Anne aslanın fedakârlığı

YAŞAM Haberleri  / 

Botsvana'da dişi bir aslan, yavrularını sağsalim karşıya geçirebilmek için timsahla mücadele etti. Annenin yaptığı fedakarlık duygulandırdı.

Botsvana'da dişi bir aslan, Okavanga Deltası'nda timsahla boğuşarak yavrularını nehirden sağsalim karşıya geçirirken yaptığı fedâkarlık duygulandırdı. Olay tüm safhalarıyla fotoğraflandı.

FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYINIZ

Fotoğraflarda önce dişi aslanın nehri kolaçan ettiği görülüyor. Nehirde bir timsah olduğunu gören aslan, hemen suya atlayarak timsahla kıyasıya bir mücadele veriyor. Timsah, mücadeleyi kazanamayacağını anlayarak suya dalarak bölgeden uzaklaşırken dişi aslan yavrularını güvenli suda karşıdan karşıya geçirmeyi başarıyor. Yavruları için büyük bir fedakârlık yapan dişi aslanın, timsahın kocaman dişlerinden aldığı yaralardan dolayı a ğzının kanadığı görülüyor.

Fotoğraflar, Belçikalı yaban hayatı fotoğrafçısı Pia Dierickx tarafından çekildi.

YAŞAM
Kaynak:
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...