Kadın kılığıyla hapishaneden firar etti

- Güncelleme:
Kadın kılığıyla hapishaneden firar etti

Dünya Haberleri

Uyuşturucu kaçakçılığından hapse atılan Ronaldo Silva, çok ilginç bir firar gerçekleştirdi ama özgürlüğü çok kısa sürdü.

Kendisini ziyarete gelen karısının kıyafetlerini giyen adam, peruk taktı, dudaklarına ruj sürdü, kol ve bacaklarını da traş etti. Tüm engelleri aşan adam hapishaneden kaçmayı başardı. Ama Silva, hapishane çıkışında yüksek topukların azizliğine uğradı ve adamın özgürlüğü çok kısa sürdü. Kadınların yıllarca yürüyerek alıştıkları yüksek topuklu ayakkabılarla "komik" yürüyüşü fark eden bir polis, şahsı otobüs durağına kadar takip etmiş. Adam, tam durakta kendisini bekleyen motosikletli iki kişi tarafından götürülecekken polis adamı yakalamış ve hapishaneye iade etmiş. nbsp;
Boyalı sahte tırnaklara kadar firarı inceden inceye planlayan adamın uyuşturucu kaçakçılığından geçen ay tutuklandığı ve yargılanmak üzere hapishanede beklerken firar teşebbüsünde bulunduğu bildirildi.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...