Küçük Süleyman 14 gündür kayıp

- Güncelleme:
Küçük Süleyman 14 gündür kayıp

GÜNDEM Haberleri

Adana'da 14 yaşındaki bir çocuk pazartesi günü sabah saatlerinde çıktığı evine bir daha dönmedi.

Anne Fatma Tan, gözyaşları arasında "Oğlum; biz perişan olduk, neredeysen evine geri dön" çağrısında bulundu. Baba Cafer Tan, kötü arkadaşları yüzünden oğlunun uyuşturucu ve içki alışkanlığı kazandığı için kendisine kızdığını söyledi.
Edinilen bilgiye göre olay, merkez Seyhan ilçesinde meydana geldi. 14 yaşındaki Süleyman Tan (14), 9 Temmuz Pazartesi günü sabahleyin babası işe gittikten sonra evden ayrıldı. Ancak bir daha eve dönmedi.

##tgvideo##

Bunun üzerine aile polise başvurdu. Ancak aradan 4 gün geçmesine rağmen aile çocuklarından bir daha haber alamadı. Anne Fatma Tan, çocuğunun hayatından endişe ettiğini belirterek, "Oğlum ben sabahleyin uyurken evden ayrılıp gitmiş. Ondan sonrada bir daha eve dönmedi. Nerede olduğunu bilmiyoruz. Hayatından endişe ediyorum. Oğlumu birileri kaçırmış yanında tutuyor olabilir. O kaybolduğundan buyana hayat bize zehir oldu. Ne uyuyabiliyoruz ne başka bir şey yapabiliyoruz. Oğlumu sağ salim görmek istiyorum başka bir şey istemiyorum" diyerek ağladı.
İnşaat işçiliği yapan baba Cafer Tan (39),Süleyman'ın 5 çocuğundan biri olduğunu belirterek, "Pazartesi sabahleyin ben işe gitmek için kalktım. Süleyman'da o sırada kalkmıştı. Ben kendisine bak oğlum dışarı sıcak. Bir yere çıkma dedim. O da bana 'tamam baba' dedi ancak ben işe gittikten sonra arkamdan da o çıktı. Gidiş o gidiş bir daha gelmedi. Kayboldu mu?, kaçtı mı? bilmiyoruz. Ama canından endişe ediyoruz" dedi.
Baba Tan, daha önce oğlunu dövdüğünü ancak iki yıldır herhangi bir problem yaşamadıklarını ifade ederek, "Aramızda bir sorun yoktu ama arkadaşları kötüydü. Onu esrara ve içkiye alıştırmışlardı. Bu nedenle ona kızıyordum" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...