Galatasaray, Nuri Şahin'e göz dikti!

Galatasaray, Nuri Şahin'e göz dikti!

FUTBOL Haberleri

Galatasaraylı yöneticiler Hamit Altıntop için kapısını çaldığı Real Madrid'den Nuri Şahin'i de istedi. "Mourinho 'nun kararını bekliyoruz. Siz de bekleyin" cevabı veren İspanyollar'dan "Ama görüşmede öncelik sizin olacak" sözü alındı.

Galatasaraylı yöneticiler Hamit Altıntop için kapısını çaldığı Real Madrid'den Nuri Şahin'i de istedi. Hamit gibi genç Nuri'yi de uzun süredir kadrosuna katmak isteyen Sarı- Kırmızılılar, yeniden harekete geçti. İspanyol ekibinin yanıtının "Şu anda Nuri ile ilgili net karar vermedik. Teknik direktörümüz Jose Mourhino'nun raporunu bekliyoruz. Satılık da olabilir kiralık da. Ancak siz şimdilik beklemede kalın" şeklinde olduğu öğrenildi.
nbsp;
Fatih Terim'e çok bağlı
nbsp;
Kulüp kaynaklarından alınan bilgiye göre Galatasaray bu konuda ısrarcı oldu. Bunun karşılığını da gördü. Real Madrid'li yetkililerden "Eğer satma veya kiralama kararı alınırsa ilk olarak sizinle görüşeceğiz" sözü alındı. Bu söz şu anlama geliyor: Fenerbahçe'nin de çok istediği ve Hamit transferine cevap olarak düşündüğü Nuri Şahin için Galatasaray bir adım öne geçti. nbsp;Hamit Altıntop'un Galatasaray taraftarı olduğunun bilinmesi gibi Nuri de Fenerbahçeli olarak tanınıyor. Ancak Galatasaray Fatih Terim faktörüyle bu durumun da önüne geçebilir. nbsp;Nuri, kendisini milli takımda destekleyen Terim'e oldukça bağlı.
nbsp;
Gönlü Madrid'den yana
nbsp;
Öte yandan Nuri Şahin İspanyol devinde kalmaya devam etmek istiyor. Fakat Mourinho'nun kararına göre bir yıl Galatasaray'da kiralık oynayıp Hamit Altıntop ile yine birlikte olabilir.
nbsp;
10 milyon euroya gitmişti
nbsp;
1988 yılında Almanya'nın Lüdenscheid kentinde dünyaya gelen Nuri Şahin, geçen sezon Dortmund'dan Real Madrid'de 10 milyon euro bonservis bedeli karşılığında transfer olmuştu. Uzun süren sakatlık süreci yüzünden İspanyol ekibinde sadece 4 resmi maçta oynadı. Real formasıyla tek golünü Aralık 2011 tarihinde Kral Kupası'nda Ponferradina ağlarına gönderdi. nbsp;(Bugün)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...