Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Asitli saldırı kurbanı kadın milyoner oldu

Asitli saldırı kurbanı kadın milyoner oldu

DÜNYA Haberleri

Hindistan'da daha 17 yaşındayken korkunç bir asitli saldırının kurbanı olan Sonali Mukherjee, "Kim Milyoner Olmak İster?" yarışmasında 90 bin TL kazandı. Mukherjee, parayı estetik operasyonlar için kullanacak.

Hindistan'da daha 17 yaşındayken korkunç bir asitli saldırının kurbanı olan Sonali Mukherjee, ülkedeki en sevilen televizyon yarışma programında en büyük ödülü kazandı. Yeni Delhi'de şimdi 27 yaşında olan Mukherjee, "Kim Milyoner Olmak İster?" isimli yarışmanın Hindistan uyarlamasında milyoner oldu. Yarışmaya tüm yüzünü saran örtüler ve güneş gözlüğüyle katılan kadın, parayı estetik ameliyatlar için kullanacak.
Mukherjee'nin kazandığı ödül Türk parasıyla 90 bin TL'ye denk geliyor. nbsp;
Kadın, 2003'te bir talibini reddetmesi sonrasında evde uyurken gizlice eve giren saldırganlar tarafından yüzüne asit dökülerek yakılmıştı. Sonali, şimdiye kadar 22 kere ameliyat oldu. Yüzü ameliyatlara rağmen halen tanınmaz halde olan kadın, kısmi kör ve sağır durumunda. nbsp;
Saldırganlar ise sadece 4 ay hapis yatıp kefaletle serbest bırakıldı. Ailesinin tedavi için tüm maddi kaynaklarını tükettiği Mukherjee'ye devlet tarafından yapılan yardımlar da kesildi. Kadının normal bir insan gibi görünmesi için daha milyonlarca TL'lik masraf gerekiyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...