HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Hamit 'tamam' dedi ama!

Hamit 'tamam' dedi ama!

FUTBOL Haberleri

Galatasaray'ın dün Hamit'le anlaştığını duyurmuştuk ama beklenmedik gelişmeler var! Sarı-Kırmızılı kurmaylar, "Biz ne Hamit, ne de kulübüne resmi bir teklif yapmadık. 3 yıl için maliyeti 15.5 milyon Euro'yu buluyor. Bu rakam çok yüksek. Şu an için transferin gerçekleşmesi zor görünüyor" açıklamasında bulundu

Yeni sezon için çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da, Hamit Altıntop transferi akılları karıştırıyor. Sarı-Kırmızılı yönetimin, teknik direktör Fatih Terim'in, listesinin üst sıralarına adını yazdığı Real Madrid'in futbolcusunun açıklamaları ve yöneticilerin görüşleri birbiri ile çakışmıyor. nbsp;Cimbom'un geçtiğimiz sezonun devre arasından beri renklerine bağlamak istediği milli yıldız, dün G.Saray ile ilgili şok bir açıklamada bulundu. A Milli Futbol Takımımız'ın Avusturya kampında bulunan Hamit Altıntop, kafileyle birlikte Portekiz'e hareketinden önce kendisine yöneltilen "Galatasaray ile anlaştınız mı?" sorusuna hiç düşünmeden "Anlaştığım doğrudur" yanıtını verdi.


'BİZ SADECE NABIZ YOKLADIK'
Ancak G.Saray'dan bu konuda 'olumsuz' görüş geldi. Sarı-Kırmızılı yöneticiler, Hamit Altıntop için ne kendisine ne de Real Madrid'e resmi teklif yapmadıklarını belirtip "Biz sadece şimdiye kadar nabız yoklamasında bulunduk. Kimseye resmi bir teklif götürmedik. İlk gelen rakamlarda Hamit'in yıllık 3.5 milyon Euro, Real Madrid'in de 5 milyon Euro bonservis ücreti talep ettiği bilgisi geldi. 3 yıllık sözleşme yapıldığı düşünülürse rakam 15.5 milyon Euro'yu buluyor. Bu nedenle maliyeti son derece yüksek. Takım içi dengeleri düşününce, şu an için bu transferi gerçekleştirmemizin son derece zor olduğu görülüyor" ifadelerini kullandılar. (Habertürk)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...