Yenilen matador güreşe doymuyor

- Güncelleme:
Yenilen matador güreşe doymuyor

Magazin Haberleri

Boğa güreşinde yere düşen ve gözüne giren boynuzla tüm dünyayı şok eden İspanyol matador, boğa güreşinden vazgeçmedi.

Hafta sonu yeniden boğa güreşi yapacak

Boğa güreşinde yere düşen ve gözüne giren boynuzla tüm dünyayı şok eden İspanyol matador, boğa güreşinden vazgeçmedi. Juan José Padilla, sol gözünü kaybettiği olaydan sadece 5 ay sonra yeniden arenalara dönüyor. Padilla, hayatını riske atarak hafta sonu yeniden boğa güreşi yapacak.

nbsp;##Video## nbsp;

Zaragoza'da kanlar içinde kaldığı arenada, "Göremiyorum" çığlığıyla hatırlarda kalan Padilla (38), sol gözüne taktığı maskeyle boğa güreşi yapacak. Bir basın toplantısı düzenleyen Padilla, bir gözünü kaybettiği için daha da tehlikeli olmasına rağmen güreşe çok iyi hazırlandığını ifade etti.

Matador, ekim ayındaki şok edici olayda bir anda dengesini kaybederek yere düşmüş, öfkeli boğanın boynuzu da çenesini yırtarak gözünden çıkmıştı. Padilla, olay sonrası pazar günü Olivenza'da ilk profesyonel boğa güreşine çıkacak.

Anne ve babasını niçin yeniden arenalara döndüğünü anlamakta zorlandığını ama karısı ve çocuklarının kendisini desteklediğini ifade eden Padilla, hazırlık sırasında antrenmanlarda 10 boğa öldürdüğünü söyledi.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...