Yobo'nun sabrı taştı

Yobo'nun sabrı taştı

FUTBOL Haberleri

Fenerbahçe'de yönetimin Everton ile bonservis pazarlıklarını sürdürdüğü Joseph Yobo sessizliğini bozdu ve görüşümelerin uzamasından dolayı rahatsız olduğunu, en kısa sürede bu işin çözülmesi gerektiğini söyledi.

Sky Sport'a konuşan Yobo, bir an önce Fenerbahçe'nin sezon hazırlık kampına katılmak istediğini, ancak iki kulüp arasında bir türlü anlaşma zemininin bulunamamasından dolayı büyük üzüntü duyduğunu açıkladı.
Sezon hazırlıklarının başladığını ancak kendi durumundaki belirsizliğin ve Fenerbahçe'nin sessizliğinin kendisini rahatsız ettiğini ifade eden Nijeryalı Futbolcu, "Bu durum böyle devam edemez" açıklamasında bulundu.
Sky Sport'un haberinde Everton Kulübünün Yobo için istediği rakamı 3.5 milyon Euroya çektiğini ancak Fenerbahçe'nin son teklifinin 2.5 milyon Euro olduğunu belirtti.
Savunmanın dışında orta sahaya da takviye yapacak olan Fenerbahçe Yönetimi'nin önemli isimlerin peşinde olduğu ve yüksek bonservis bedelini gözden çıkardıkları gelen haberler arasında. nbsp;(Lig TV)


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...