Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

UEFA takipte

UEFA takipte

FUTBOL Haberleri

Galatasaray derbisinde kariyerinin ilk kırmızı kartını gören Meireles'in alacağı ceza UEFA'nın da gündeminde. Collina, gözdesi Özkahya'ya yapılan tacizi yakından takip ediyor.

Kariyerindeki ilk kırmızı kart Meireles'e pahalıya patlayacağa benziyor. Derbinin hemen ardından konuyla ilgili birçok şey yazıldı, çizildi ve gözler PFDK'nın yarın yapacağı toplantıya çevrildi. Gelişmeleri takip eden ise sadece Türk kamuoyu değil. UEFA da konuyu mercek altına almış durumda. Engin Baytar'ın Cüneyt Çakır'la yaşadıkları sonrası da devreye giren UEFA, TFF'ye "Konunun yakın takipçisiyiz" mesajı yollamış ve Galatasaraylı futbolcu 11 maçla Türk futbol tarihinin en ağır cezalarından birine çarptırılmıştı. Şimdi aynı durum Meireles için söz konusu. Zira UEFA Hakem Komitesi Başkanı Pierluigi Collina, gözde hakemlerinden Halis Özkahya'ya yapılanların en ağır şekilde cezalandırılması talimatını verdi.


KARARI BEKLİYORLAR
Galatasaray taraftar grubu UltrAslan da yayınladığı bildiride Engin Baytar'ın aldığı 11 maçlık cezayı hatırlatarak, Meireles hakkında verilecek kararın takipçisi olduklarını açıkladı. Çift sarıdan kırmızı kart gören, el hareketi, tükürme ve tribünleri tahrik gibi suçlar isnat edilen Meireles'i normal prosedür uygulanması halinde en az 9 maçlık ceza bekliyor. PFDK kararını hem Fenerbahçe'nin hem de Meireles'in sunacağı savunma raporlarını da inceledikten sonra verecek. Nihai karar ise Tahkim Kurulu'ndan çıkacak. Portekizli yıldızın, FB TV'ye verdiği röportajın yayınlanmamasının sebebi ise tansiyonu yükseltmemek. PFDK'nın kararından sonra gerek duyulması halinde hem Fenerbahçe hem de Meireles açıklama yapacak. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...