Filenin Sultanları, internetin de sultanları oldu

Filenin Sultanları, internetin de sultanları oldu

VOLEYBOL Haberleri

'Filenin Sultanları'nın Çin ile yaptığı karşılaşmanın Medianova tarafından gerçekleştirilen internet canlı yayını 100 bin kişi izledi. Karşılaşma, Londra Olimpiyatları'nda bugüne dek gerçekleşen müsabakalar arasında en çok izlenen maç oldu.

'Filenin Sultanları'nın Çin ile yaptığı karşılaşma, 2012 Londra Olimpiyatları'nda bugüne kadar gerçekleşen müsabakalar arasında, internette en çok izlenen olarak rekor kırdı. Karşılaşmanın küresel çapta 'streaming' ve bulut bilişim çözümleri sunan Medianova tarafından gerçekleştirilen internet canlı yayını, 100 bin kişi tarafından izlendi.

Kullanıcının bant genişliğine göre otomatik olarak yayın kalitesinin artırıldığı sistemde, HD kalitesinde yayın yapılması da izleyenlerin beğenisini kazandı.

2012 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda olduğu gibi, Londra Olimpiyatları'nın Türkiye'deki internet canlı yayın altyapısı da Medianova tarafından sağlanıyor. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...