Q7 bilmecesi

Q7 bilmecesi

FUTBOL Haberleri

Başkan Orman: Henüz netleşmiş bir şey yokTamer Kıran: Quaresma ile her konuda anlaştıkSamet Aybaba: Sistemime uyarsa oynar

Sezon başından bu yana devam eden Beşiktaş'taki Quaresma problemi, ilerleyen günlerde de devam edeceğe benziyor. Portekizli futbolcunun yeniden takıma dönmesi gündeme geldi ancak arkasından yapılan açıklamalar kafalarda soru işareti bıraktı. Başkan Fikret Orman ve Futbol Komitesi Başkanı Tamer Kıran'ın yaptığı toplantıda Quaresma konusu bir kez daha ele alındı. Kıran, Quaresma'nın milli maçlar için verilecek arada Antalya'da yapılacak kampa çağırılmasının kararlaştırıldığını söylerken. Başkan Fikret Orman Q7 konusunda değişen bir şeyin olmadığını açıkladı. Teknik Direktör Samet Aybaba'nın sözleri nbsp;ise işi daha da karmaşık hale getirdi.

AYBABA: GÖRÜŞECEĞİM
Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba, "Ben de kendisiyle görüşeceğim ve prensiplerime uyarsa kampa davet edeceğim. A takımla birlikte antrenmanlara çıksa bile maç kondisyonuna ancak 1.5 ayda ulaşabilir. Formayı alıp almaması kendisine bağlı. Sergileyeceği performansa göre takımda kendine yer bulabilir. Ben hiçbir futbolcuya ayrı bir gözle bakmam. Quaresma'nın da her futbulcum kadar bu formayı giyme şansı olacak" değerlendirmesini yaptı. Portekizli futbolcu ise, "Bana bu konu hakkında henüz bilgi verilmedi. Ben Beşiktaş'a geri dönmeyi çok istiyorum. Beşiktaş taraftarını çok seviyorum ve kulübün beni aramasını bekliyorum" dedi.

gt; gt; KAPTANIMIZ AYBABA
Beşiktaş BaşkanıFikret Orman, "Şartlar ne olursa olsun teknik direktörümüz Samet Aybaba'ya inanıyor ve güveniyorum" dedi. Orman, "Biz Samet Aybaba ile uzun bir dönem için kontrat yaptık. Beşiktaş'ı bir gemi olarak düşünün. Bu gemi bir limandan çıkıp yeni bir limana gidene kadar yapacak bir şey yok. Şu anda geminin kaptanı Aybaba'dır. Bir karar verdik ve o kararın arkasında durmak zorundayız. Allah öbür limana kadar yolunu açık etsin" şeklinde konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...