Karadeniz'e yağmur, Akdeniz'e güneş

- Güncelleme:
Karadeniz'e yağmur, Akdeniz'e güneş

GÜNDEM Haberleri

Hava sıcaklığının yurdun doğu kesimlerinde 1 ila 3 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

Yapılan son değerlendirmelere göre; Batı Karadeniz, Doğu Karadeniz kıyıları, Kocaeli, Sakarya, Amasya, Ordu ile akşam ve gece saatlerinde Trakya ve İstanbul'un Avrupa yakasının aralıklı sağanak ve yer yer gökgürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Karadeniz'e yağmur, Akdeniz'e güneşHAVA SICAKLIĞI : Yurdun doğu kesimlerinde 1 ila 3 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.


RÜZGAR : Genellikle kuzey ve kuzeybatı, güney kesimlerde güney ve batı yönlerden hafif arasıra orta kuvvette, gece saatlerinde kuzeybatı kesimler ile yağış alan yerlerde yağış anında yer yer kuvvetli olarak esmesi bekleniyor.




UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...