HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Sadri Şener'den açıklama

Kaynak:
Sadri Şener'den açıklama

FUTBOL Haberleri  / 

F.Bahçe Kulübü'nün Meireles hakkında "ırkçı" açıklamalar yaptığı gerekçesiyle TFF'ye şikayet ettiği Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, "Orada ben ayrımcılık yapmıyorum, tespit yapıyorum."

F.Bahçe Kulübü'nün Meireles hakkında "ırkçı" açıklamalar yaptığı gerekçesiyle TFF'ye şikayet ettiği Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, "Orada ben ayrımcılık yapmıyorum, tespit yapıyorum. Bu benim tespitim, doğru olur yanlış olur. Bu da benim görüşüm. Sadece durum tespiti yapmak istedim, ayrımcılık değil" dedi. nbsp;


gt; gt; gt; Özkahya hedefte nbsp;
Tahkim Kurulunun bugün Meireles'in cezası hakkında yapacağı açıklama merakla beklenirken, FB TV'nin yayını dikkat çekti. Konuyla ilgili yapılan programda Meireles'in tükürmediğinin açıkça görülmesine rağmen Halis Özkahya'nın raporuna tükürdü yazdığı ifade etildi ve "Asılsız suçlamalarla Fenerbahçe cezalandırılıyor" yorumu yapıldı.


FUTBOL
Kaynak:
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...