Dört boyutlu hayat!

Dört boyutlu hayat!

YAŞAM Haberleri

"Anne Rahmindeki Sıradışı Hayvanlar" adlı belgeselinde, dört boyutlu görüntüleme teknolojisinin kullanılmasıyla ilginç fotoğraflar elde edildi.

National Geographic'in "Anne Rahmindeki Sıradışı Hayvanlar" adlı belgeselden, dört boyutlu görüntüleme teknolojisinin kullanılmasıyla ilginç fotoğraflar elde edildi. Yavru fil, köpek, yunus ve penguenlerin ana rahminde bile annelerine benzediğini ortaya koyan fotoğraflar, üç boyutlu görüntü teknolojisine ultrasound tarama, bilgisayar grafikleri ve küçük kameralar kullanılarak elde edildi.

FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYIN

Anne rahmindeki 12 aylık Asya fil cenini gözleri kapalı bir şekilde; doğması için gerekli olan 22 aylık sürenin dolmasını bekliyor. 9 haftalık hamileliğin ardından dünyaya gelecek olan bu minik köpek, annesinin tıpkısının aynısı. Yavru yunus da kameraya poz verirken sanki "peynir" der gibi. 63 günlük gebeliğin ardından ise yavru penguen adeta gün sayıyor. Dişi penguen yumurtladıktan sonra erkek penguen ise bunları besliyor. nbsp;


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...